Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit buktatok életetekben...

Mennyit buktatok életetekben szerencsejátékokon?

Figyelt kérdés
Kezdem én: kb. 18 év alatt 15 milliót
tegnap 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Pár ezret max, nem szoktam játszani, csak nagy ritkán veszek online 1-2 kaparóst.
tegnap 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
10 év alatt kb 50000 Ft-ot költhettem lottóra és sorsjegyekre.
tegnap 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
100 ft, egyszer régen vettem egy ötöslottót.
tegnap 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
15-20 ezret 25 év alatt. Néha veszek 2-3 kaparós sorsjegyet, időnként visszanyerem az árát + 2x nyertem 5-7 ezer forintos összeget.
tegnap 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Pár száz forintot. Életemben kb. kétszer-háromszor vettem lottót (mást nem is igazán), aztán miután "harmadjára sem az én számaimat húzták ki" :), elég hamar rájöttem, hogy én többet ezért nem fizetek, mert a lottózás meg mindenféle szerencsejáték olyan, mintha feneketlen zsákba dobálnád a pénzedet. Soha nincs vége. Vannak, akik 2-3 naponta megnyerik a lottó ötöst (igaz, közbeszerzések formájában, biztosra mennek), ők a szerencsésebbek közé tartoznak. Én meg nem, ez ki is derült 2-3 szelvény megvásárlása után. Úgy éreztem, hogy épp elég adót lenyúznak rólam, én nem támogatom őket még önként is a lottószelvényeim árával, úgyhogy nagyon hamar abbamaradt a szerencsejátékos karrierem.

Kérdező, te mire költenéd most azt a 15 millió Ft-ot, ha mondjuk valaki ma becsengetne hozzád és egyösszegben a kezedbe adná? Volna jobb helye is vagy újra eljátszanád? Tanultál a veszteségeidből, bukásaidból vagy "könnyen jött, könnyen megy"?

tegnap 11:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos én eléggé belemerültem a szerencsejátékba és rengeteg pénzt buktam vele. Ha most az az összeg egy összegben visszajönne, akkor abból már egy nem is akármilyen autót tudnék venni amellett, hogy a lakáshiteleim felét visszatudnám belőle fizetni. Ma is adok fel néha lottót és és úgy havi 5000 elmegy sportfogadásra, de már betartom a limitet, mert más szelek fújnak, mint régen.
tegnap 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:

"de már betartom a limitet"

Helyes! :)

tegnap 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Évek óta heti 1-3 lottót adok fel, szorozd ki az áremelkedést figyelembevéve
tegnap 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Pármilliót, de visszajöhet még. Kriptó volt az egyik szerencsejátékom... nyilván az nem jelent jót, ha a mostani csúcsdöntögetős időszakban se vagyok pluszban. Anyagiakban kb nullán vagyok (ha most szállnék ki), de ha rászámolom, hogy mennyi időt belebsztam....
tegnap 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!