Mennyit buktatok életetekben szerencsejátékokon?
Pár száz forintot. Életemben kb. kétszer-háromszor vettem lottót (mást nem is igazán), aztán miután "harmadjára sem az én számaimat húzták ki" :), elég hamar rájöttem, hogy én többet ezért nem fizetek, mert a lottózás meg mindenféle szerencsejáték olyan, mintha feneketlen zsákba dobálnád a pénzedet. Soha nincs vége. Vannak, akik 2-3 naponta megnyerik a lottó ötöst (igaz, közbeszerzések formájában, biztosra mennek), ők a szerencsésebbek közé tartoznak. Én meg nem, ez ki is derült 2-3 szelvény megvásárlása után. Úgy éreztem, hogy épp elég adót lenyúznak rólam, én nem támogatom őket még önként is a lottószelvényeim árával, úgyhogy nagyon hamar abbamaradt a szerencsejátékos karrierem.
Kérdező, te mire költenéd most azt a 15 millió Ft-ot, ha mondjuk valaki ma becsengetne hozzád és egyösszegben a kezedbe adná? Volna jobb helye is vagy újra eljátszanád? Tanultál a veszteségeidből, bukásaidból vagy "könnyen jött, könnyen megy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!