Ha valaki nyer a szerencsejátékon egy nagyobb összeget miért jelennek meg hirtelen a haszonlesők?
En a 2000-es evek elejen nyertem az 5 lotton.Tele volt vele minden ujsag,tv musor.Senkinek nem mondtam semmit.Mikor megkaptam egy kanadai ugyveddel vettem fel a kapcsolatot,aki kinn elintezett minden papirt a letelepeshez.Torontoba elek,de elotte tobb kanadai varosban is eltem.
Senkinek nem szoltam semmi, meloban felmondtam,kisvalalkozonal voltam,masnap mar nem is kellett mennem ahogy szoltam neki.
Par ismeros es testver akkor tudta meg mikor leszalltam kanadaban.
Persze telefonszamot elkertek,ne tudjatok mennyit hivogattak utana.mikor hazalatogattam 10 ev utan,meg ram haragudtak mert szonelkul leleptem,pedig ''allitolag''nagyon akartak meg velem utoljara beszelni.
De ennyi ev utan mar egyik sem mert felhozni hogy kolcsonkerne,ki is röhögtem volna.
Nem mindig jelennek meg, csak ha buta a nyertes.
Nem tudom, láttál már forró nyári napon, a betonon tócsát felszívódni a strandon? Na kb azt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!