Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki nyer a szerencsejáté...

Ha valaki nyer a szerencsejátékon egy nagyobb összeget miért jelennek meg hirtelen a haszonlesők?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem egyértelmű? Hasznot lesni.
2021. nov. 3. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Azért mert annyira balfax volt hogy nem tudta titokban tartani..
2021. nov. 3. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

En a 2000-es evek elejen nyertem az 5 lotton.Tele volt vele minden ujsag,tv musor.Senkinek nem mondtam semmit.Mikor megkaptam egy kanadai ugyveddel vettem fel a kapcsolatot,aki kinn elintezett minden papirt a letelepeshez.Torontoba elek,de elotte tobb kanadai varosban is eltem.

Senkinek nem szoltam semmi, meloban felmondtam,kisvalalkozonal voltam,masnap mar nem is kellett mennem ahogy szoltam neki.

Par ismeros es testver akkor tudta meg mikor leszalltam kanadaban.

Persze telefonszamot elkertek,ne tudjatok mennyit hivogattak utana.mikor hazalatogattam 10 ev utan,meg ram haragudtak mert szonelkul leleptem,pedig ''allitolag''nagyon akartak meg velem utoljara beszelni.

De ennyi ev utan mar egyik sem mert felhozni hogy kolcsonkerne,ki is röhögtem volna.

2021. nov. 3. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
3as azért csak nem tudtad magadban tartani.
2021. nov. 3. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy nyert ő az ötös lottón.
2021. nov. 3. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig jelennek meg, csak ha buta a nyertes.

Nem tudom, láttál már forró nyári napon, a betonon tócsát felszívódni a strandon? Na kb azt tenném.

2021. nov. 3. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül azért, amiért egy öröklést követően is előkerülnek Pápua-Új Guienából az addig nem is ismert "távoli rokonok".
2021. nov. 3. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert aki nyert, hülye volt és kipofázta.
2021. nov. 4. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
3-as mit szívtál? Jön a szél, és becsukja a mesekönyvet... 🤡🤡
2021. nov. 4. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
Hogy lehet valaki ennyire beteg, hogy ilyen történeteket talál ki, mint a 3-as?😂😂😂 Menj el orvoshoz kezeltetni magad, beteg vagy esküszöm😂😂 Ha poénnak szántad, még annak is beteg hogy egy ilyet kitalálsz😂😂
2021. nov. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!