Ha nagyobb összeget nyernél szerencsejátékon, te mennyire vernéd ezt nagydobra?
15 évvel ezelőtt a szüleim nyertek 5.000.000 Ft- ot egy sorjegyen. Csak évekkel később mondtam el, azt is szűk körben, mert már rég elköltöttük azóta.
Nem azért nem mondtuk el, mert kölcsönkértek volna, hanem mert nem akartuk, hogy betörjenek hozzánk.
Jó helyre ment a pénz, felújítottuk a roskadozó tetőt, bepucoltuk a házat, és új konyhabútorunk lett a régi rohadó helyett.
Hallgatnék róla. Főleg, mert én feszélyezve érezném magam, hogy tudna olyan ember is a vagyonomról, aki pl kirabolna érte.
Pl. mesélném egy ismerősömnek és ezt meghallaná valaki az utcán, aztán betörne hozzám vagy leütne érte.
Nem akarok nagyon borongós meg negatív lenni, de van, aki pár ezresért meg értéktárgyért még megölni is képes egy vadidegent az utcán.
Mivel nem igazán van sok pénzem és nem rendelkezek drága értéktárgyakkal sem, nem nayon tapasztaltam még ezt, hogy, ha nyersz, sok lesz a barátod; nem tudom, hogy az ismerőseimnre mennyire jellemző, de van, akinek ez is benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!