Hogyan változtassak magamon?
Javaslom, számíts csalódásra, h utána ne kelljen innod menni :)
Ha csalódásra számítasz, csak jól jöhetsz ki a sztoriból: vagy igazad lesz, vagy összejöttök.
Ne görcsölj előre, kérdező. Ha bizonytalan vagy, adj még időt magadnak. Semmi nem sürget.
Sok sikert! Drukkolok neked!
Tök jó végre olyan segítségkérést olvasni itt, amin érezni a tenniakarást.
Határozd el magad amellett, hogy legalább magadnak nem okozol csalódást. Találj olyan hobbit, ami tényleg képes téged kikapcsolni, elterelni a gondolataid az aggályaiddal és a rossz emlékekkel kapcsolatban(remélem ez már megvan, én pl sok sportot próbáltam, mire megtaláltam az igazit). Ha piához nyúlnál, tudatosnak kell maradnod, emlékezesd magad, hogy a büdös életbe soha nem old meg semmit, csak ront rajta, és minél többször sikerül ez, annál könnyebben mondasz rá nemet újra és újra. A barátság a lánnyal szerinten jó kiindulási pont, sok kapcsolatot láttam kialakulni mély barátságból. Szándd rá a maradék kis időd, menjetek el kirándulni vagy várost nézni stb, nem marad majd időd a sz.r gondolatokra. Maradj pozitív, mert az, hogy felismered a helyzeted és tenni akarsz azért hogy jobb legyen, már fél siker.
Természetesen szeretnék tenni hogy jobb életem legyen, A lány társaságában kifejezetten jól érzem magam, azt érzem hogy 100%-ban képes lennék le tenni a piát, és amikor látom akkor úgy tűnik minden akadály gyerekjátéknak tűnik,(ami egyáltalán nem az) de én azt érzem.
Nyilván kell egy olyan személy az ember életében, aki segít átvészelni a nehéz időszakokat. Természetesen nem szeretném rá hárítani az életben szerzett sérelmeimet/problémáimat, de nagyon nagy löketet adna számomra tudván azt hogy egymásé vagyunk,mert nagyon ritka az olyan lány mint ő, aki megértő aranyos és rendkívül értékes lelkiekben
Szerintem nem jó hogy a kudarcra kell gondolni. Értem a logikáját, hogy végén ne lepjen meg ha mégse sikerül. De ez abból a szempontból hülyeség hogy bevonzod magadnak és ráadásul hiába gondolsz a legrosszabbra a végén ugyanúgy fájni fog csalódásként ér mert akkor tudatusul hogy tényleg.
Szerintem merj remélni ha esetleg nem sikerül akkor is büszke lehetsz magadra hogy mindent megtettél már nem rajtad múlik.
Vagy csak engedd el a múlton vagy jövőn való gondolkozást élvezd az élet mindenegyes pillanatát vele. És akkor talán nem is remélsz de nem is aggódsz hogy a legrosszabb fog történni hanem a jelenbe vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!