T.i sem szerettek közel állni emberekhez mert ha valamit nem úgy csináltok mint az átlag ember akkor ilyen lenézően viselkednek? Vagy nem is tudom
Kifejtem amire gondoltam.
Pl. ha te zárkózott vagy és nem jársz el sehova vagy nem tiktokozol vagy instázol vagy nem nézel sorozatokat netflixen vagy mondjuk sokat játszol egy játékkal és hasonló dolgok.
Nyilván fiatal vagyok és ettől a korosztálytól kérdem.
A legtöbb velem egykorú nem ilyen és így nincs meg az összhang és ezért ha valahogy megismerkedem ilyen emberekkel akkor inkább megszakítom a kapcsolatot mert nem jó.
Szia!
Én is ilyen vagyok, de nálam ebből sosem volt gond
Sok közeli barátom van, van, aki szintén hasonló mint én, van aki szöges ellentétem, de megvan szinte mindig az összhang
Természetesen, a kimozdulással kompromisszumokat kötök, nem vagyok ott mindig mindenhol, de ha van egy alkalom ami fontos valamelyik barátnőmnek és ott tudok lenni, vagy előre lebeszéltük, ott vagyok, még úgy is, hogy néha nem sok kedvem van hozzá, utólag azért általában örülök hogy elmentem
Instát, tiktokot egyáltalán nem használok, nem nézek netflixet, nem játszom semmilyen játékkal, közeli barátoknál szinte soha nem jelent gondot, van jobb beszédtémánk is bőven, és amúgyis tiszteletben tartják, sőt néha megkapom, hogy jó nekem nincs ilyen függőségem, a távolabbi baráti körömben szoktak vele néha piszkálni de általában annyira ott sem, inkább elmagyarázzák ha van valami ilyen vonzat egy beszélgetésben.
Szerintem úgy jók a barátságok, ha színes emberekből tevődnek össze, és tényleg, a legtobben akikkel jóban vagyok, szöges ellentéteim, és bár attól hogy egyik haverom gamer, én még nem leszek az, de érdeklődök mert kíváncsi vagyok az ő érdeklődési köreire is, de ettől, játékhoz nem nyúlok a közeljövőben XD. És ellenpélda amikor nagy animefan vagyok de össz-vissz egy animés barátom van, a többiek ki nem állhatják, de tudják hogy én szeretem, ezért elviselik, mert szeretnek, és persze bár szeretek erről a témáról órákat is beszélni, nem erőltetem rájuk
És valahogy soha nincs hátrányom ezekből a helyzetekből
Ennek ellenére gyakran érzem úgy, hogy meg kéne szakítsam a kapcsolatom az emberekkel, túl nagy nyűg, teher, felelősség, és semmi kedvem nincs hozzá, de a végén rájövök hogy ezek az emberek értelmet adnak az életemnek, és ameddig szükségük van rám szeretnék mellettük lenni
Én ennyit tudok mondani a saját szemszögemről ebben a témában, remélem, hasznos voltam^^
16/L
"Közel állni" vs. "közelállni"...
Jól átb/sztál az anyanyelved meggyalázásával
De ha már itt vagyok.
Közel állni én sem szeretek, de azért senki nem néz furán, ha nem fél, hanem egy lépés távolságot tartasz, hogy ne lógjon a szádba a másik haja
Közelállni már más kérdés. Nem mindegy mit gondolnak azok az emberek, akikkel te nem akarsz kapcsolatot fenntartani, mert nem rezonáltok? Nincs kapcsolatod velük, innentől lényegtelen, hogy nézik-e a tiktok-ot vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!