Milyen volt a karacsony?
Figyelt kérdés
Hogy erezted magad? Hogyan toltotted es kivel? Nekem semmilyen karacsonyi hangulatom nem volt iden, persze foztunk, sutottunk, karacsonyfa os volt, a gyerekek meg kicsik (2 evesek) de azert elveztek az ajandek bontast. Szuleimhez nem tudtunk iden elutazni, ez szarul esett.tegnap 19:36
11/13 anonim válasza:
Még tart sajnos, de az eddigi hányadán túl vagyok nagy nehezen.
Nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé illemből másoknak megfelelni.
Kötelező jópofizás meg volt, mindenki hazament békével és most már elvagyok.
12/13 anonim válasza:
Volt? Még holnap is karácsony van. Idén 24-én anyukamnal voltunk, ma itthon karacsonyoztunk, holnap apukamhoz megyünk. Nagyon jó volt végre együtt lenni, beszélgetni, játszani.
13/13 anonim válasza:
Idén kevesebb, de hevesebb veszekedésekkel telt a karácsony a szüleim és köztem, illetve kettejük közt, mint szokott. Most épp rendben van minden:)
Ettől eltekintve teljesen átlagos volt, minimálisan több karácsonyi hangulattal, mint az előző években, bár idén szinte semennyire sem mozdultunk ki, az nem kicsit hiányzott.
Az előző két napot szüleimmel töltöttem, ma az apai ágon lévő unokatesókkal fogjuk, a következő napokban meg a szüleim gyerekkori barátaival.
Még van 1-2 barát/baráti társaság, akikkel függőben van pár program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!