Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet egy extrovertált ember...

Lehet egy extrovertált ember szociálisan szorongó?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem, hogy introvertált vagyok, de lehet nem, csak szociális szorongásom van.

Jobb napjaimon, amikor ezen felül tudok kerekedni vagy olyan társaságban vagyok, ahol felszabadultan érzem magamat, akkor imádok emberek között lenni, az tölt fel, imádom a figyelmet, ha hangos lehetek, ha beszélhetek azokkal az emberekkel.

Szeretek emberek között lenni, de csak akkor, ha tudom, hogy nincsenek előítéletekkel rólam.

Az új szituációktól, felszínes ismeretségektől szorongok, nem szeretem őket.

Tudom, hogy az intrók is szeretnek olykor társaságban lenni, ettől még lehetek az, de engem az tölt fel, ha jó társaságban vagyok, nem az egyedüllét.

ma 06:33
 1/3 anonim ***** válasza:
14%
Az a kérdés, hogyan tudnál egy semmitmondó címkére szert tenni?
ma 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Hogyne lehetne!

Sőt!

Jó lenne ha az emberek nem gondolnák azt hogy introvertalt=szociális szorongás

Fogom a fejem amikor introvertalt cimkével irnak ki olyat az emberek, hogy félnek telefonalni meg emberek közé menni🤦 elképesztő hogy az internet korában ahol vegtelen információ birtokában lehetünk,ezt a 2 fogalmat ennyire sikerült osszemosni

ma 07:34
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Én is ilyen vagyok, a mostani munkahelyemen jöttem rá leginkább, eddig azt hittem, hogy introvertált vagyok, aki simán csak szereti a jó fej embereket. De azt hiszem az, hogy a munkahely 99%-ával jóban lettem és lazán üvöltözve pofázok egyszerre öt emberrel a placc közepén (azért, mert mondjuk páran távolabb vannak) és bármikor vevő vagyok munkaidőn kívül is lógni velük, szinte mindegy, melyik társaság hívna (nyilván megvan az a 3-4 ember, akikkel a legjobban vagyok, de nem csak őket bírom), meg pár egyéb dolog nem annyira introvertált jellemző. Talán amiatt gondoltam ezt, mert eleinte én sem vagyok ennyire laza és általában olyan helyeken dolgoztam, ahol sokkal több kollégám volt és lehetőségem sem volt szinte mindenkivel jóban lenni, itt vagyunk kb 80-an maximum és nem annyira szigorú a hely sem (bár az idő nagy részében így is dolgozom, mert kattos vagyok ilyen téren és nem szeretek linkeskedni, motivált vagyok😃 de néha belefér, hogy csak beszélgessünk), illetve a hobbijaim többnyire szóló tevékenységek, tehát van igényem az egyedül töltött időre is, szeretek tanulni, olvasni, rajzolni, PC-n játszani, sorozatozni, szóval mindenféle itthon pihenős dolgot is, illetve szeretek elmélkedni, filozofálni akármiről, de a small talkkal is simán elvagyok.

De egyébként szerintem sem lényeges, milyen címke van az emberen, olyan vagy amilyen vagy, ennyi. Maximum arra jó az ilyesmi, hogy ha van egy online randi profilod, oda egyszerűbb címszavakat írni kezdésnek, mert nyilván regényt nem írsz magadról a biódba.

ma 07:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!