Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Haza kellene költöznöm?

Haza kellene költöznöm?

Figyelt kérdés

Párommal nem rég költöztünk fel vidékről Budapestre (170km). Itt helyezkedtünk el, munka, albérlet stb. tekintetében. Sajnos ezzel együtt nem rég apukám szívinfarktust kapott, hál isten túl élte. Most rehabon lesz, ő a családfenntartó otthon, így anyukám egyedül van otthon. Mit tehetnék, hogy segítsek, költözzek haza? Faluban laknak, így egy két házimunkába csak rám tudnának számítani, illetve a kórházba is a látogatásokba stb. Igazából most kezdtem el a különálló életem, de úgy érzem kötelességem ápolni a szülőket és hazamenni… Csak akkor meg feladom az itteni életem, mi lehetne a jó megoldás ?

24/f

ma 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne költözz haza, de menj el látogatni a kórházba és segíts, hétvégén.
ma 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nincs jól apukád.

Anyud mit mondott, szüksége van a segítségedre? Nincs fiú testvéred, vagy a faluban nincs senki ffi rokon, barát,aki segítene ezekben?

Ha a hétköznapi dolgokkal boldogul, és csak néhány olyan házimunka van, amiben segítség kell, át lehetne úgy szervezni, hogy mondjuk hétvégén lemész megcsinálni, vagy 2 hetente? Akkor segítenél is, de Bp sem kellene feladnod.

ma 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tőlük kérdezd meg hogy mit szeretnének.

Szerintem ne költözz haza, csak járjatok haza gyakrabban

ma 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A heti rendszerességű haza látogatást ajánlom.
ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!