Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes lenne a kórházi...

Érdemes lenne a kórházi szállóra költöznöm?

Figyelt kérdés

Havi 420 ezret keresek jelenleg, ha majd ügyelek (ennél több lesz valamivel, úgy 5-600). Garzonlakásban élek 110 ezret fizetek érte havonta. A kórházra néz gyakorlatilag az ablaka szóval ugyanúgy közel van. Jól elrendezett, már megszoktam, van egy kis fürdőkád is ami nekem nagy plusz pont.

A szállón ugyanúgy egyedül laknék egy egyterű minigarzonban, viszont az elrendezése nem tetszik, túl keskeny, rengeteg szekrény és asztal van, elfoglalják a tér elég nagy részét. A rezsó is ott van egy térben mindennel, a fürdő is a lakáson belül van, wc, zuhanyzó, mosdókagyló. Egyedül a mosógépek vannak külön helyen, szintenként közösek. Mindez havi 35-40 ezerért.

Érdemes lenne váltanom? Szeretem ezt a lakást, megszoktam már, nehezen viselem a változásokat. Jobb az elrendezése, több helyem van, félek hogy a szállón begolyóznék a kevés helytől, na meg ugye csak zuhanyzó van. Jó lenne ezt a havi 70 ezret megspórolni, de félek hogy rámenne a mentális egészségem ha valami nem stimmel.

jún. 4. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szemmel láthatólag nem akarsz költözni. Megtaláltad álmaid lakását. Akkor mi a kérdés? Ebből a fizetésből nem kell nyomorogni, kijön belőle egy kellemes otthon, ahol jól érzed magad. A fizetésed pedig még emelkedni is fog, 5-600 egy személynek már elég jó fizetés.
jún. 4. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztm nem érdemes.
jún. 4. 02:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tetszik, akkor miért fordult meg a fejedben????
jún. 4. 06:04
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Én laktam szállón. Nagyon szerettem. Kivitettem, ami nem kellett. Így volt elég hely. Összebarátkoztam egy-két szomszéddal, meg a portásokkal.

Később laktam még két másikon (külföldön). Az egyikben állandóan buliztunk. Ahol legutóbb voltam, nagyon szép tágas. Szerettem, hogy pince van alatta, ott lógtam esténként. Volt egy könyvespolc, tele könyvekkel. Szívesen olvasgattam. Mindegyikből szomorúan költöztem el. Még most is sajnálom a legutóbbit, de függetlenedni akartam.

jún. 4. 09:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát jól nem érzem magam itt sem, csak erről nem a hely tehet...

Nyilván spórolási lehetőség miatt kell nagyon megfontolnom sajnos. Oké nem borzalmas a keresetem, viszont van még diákhitelem bőven. Jó lenne fogszabályoztatni is, autóm sincs...26 éves vagyok és nincs semmim csak a hitelem meg a munkám.

Eredetileg az exemmel költöztem ide, tudom pont hogy rosszul kellene éreznem magam itt...de igazából legalább eszembe juttatja hogy nem volt mindig ilyen sz*r mint most egydül.

jún. 4. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyi a havi törlesztés és meddig?

Autó nélkül lehet élni, nem létszükséglet.

jún. 4. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Ezek baromi jó szállókörülmények, más helyen nemhogy a saját fürdő nem alap, de netán még szobatársad is van…

Döntsd el, kell-e neked az a plusz 70 ezer havonta vagy nem. Éhen halni azért nélküle sem fogsz.

jún. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!