Hogyan szoktad a háládat kifejezni valakinek, aki csak a munkáját végzi?
Figyelt kérdés
Adsz ajándékot ünnepekkor?tegnap 16:59
11/13 anonim válasza:
Kedvenc szakorvosomnak csoki csomagot adtam (szereti, és ezt el is fogadja). Örült neki:)
12/13 SZTANN válasza:
Minden alkalommal, amikor munkát végez, akkor kedvesen KÖSZÖNÖMMEL. Ha közel az ünnep, akkor természetesen SZÉP KARÁCSONYT, stb...
Ennyi annak is jár, aki nem létfontosságú munkát végez, de legalább megbízható szinten.
De egy édesség- vagy ital-csomagtól senki sem sértődik meg.
13/13 anonim válasza:
Volt egyszer egy nő hosszú ideig jártam hozzá, 4. alkalomtól kezdve mindig készített valami finom desszertet vagy süteményt, egyébként cukrász volt.
Meg mindig kaptam egy finom kávét is, nem ugrik be de cukrászat mellett ilyen kávéfőző képesítése is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!