Miért akarja sok férfi a szemkontaktussal kifejezni a dominanciáját? Saját eset.
Figyelt kérdés
Fiatal felnőtt nő vagyok és előfordul, hogy amikor összeakad a tekintetem egy férfiéval, akkor ő tartja, de az esetek 100%-ban én vagyok az, aki először elpillant máshova. Több férfival is előfordult ez, mindegyikük nézett, nézett, és én törtem meg mindig. Ezzel a dominanciát akarják kifejezni, de akkor ezek szerint lenézhetnek?2023. dec. 16. 22:46
1/22 anonim válasza:
Te adod fel. Kérdés hogy egy másik hasonló csajjal is te pillantanál e el először?
2/22 A kérdező kommentje:
A lányok nem érdekelnek.
2023. dec. 16. 23:02
3/22 anonim válasza:
Én ezen csak nevetni tudok már. Így 27 évesen minden emberről meg tudom mondani hogy milyen és hogy mit akar tőlem, és ehhez nem kell hogy szemezgessek vele, elég csak a jelenléte és az érzelme. Amiről te beszélsz, az csak annyi hogy bejössz neki és ennyi. 27f
4/22 A kérdező kommentje:
Kizárt dolognak tartom, hogy ennyi férfinek tetszek, mint ahányukkal megtörtént ez az eset.
2023. dec. 16. 23:20
5/22 anonim válasza:
Miert probalna dominalni?
Amugy lehet, h van kisugarzasod, amit ereznek es ezert bamulnak. Tehat, attol fuggetlenul, h mondjuk (szerinted) nem vagy annyira jo no, h ennyien bamuljanak, meg lehet ez az oka.
6/22 anonim válasza:
Atyaég. Ez már a napi sokadik olyan kérdés nőtől, amikor elkezdek agitálni, mi a jó bánatot gondolhatnak a nők a férfiakról?
Nem, nem akarunk nőket dominálni, ismerkedni akarunk, nem keménykedni velük, meg versengeni....
Agyrém.
7/22 anonim válasza:
Én szeretem zavarba hozni így a nőket.
8/22 anonim válasza:
És meddig tartanád a szemkontaktust? Egy hétig? Ha nem történik semmi?
9/22 A kérdező kommentje:
#8 Még hogy én meddig tartanám, ők meddig akarják tartani, ha el se néznek.
2023. dec. 17. 12:26
10/22 anonim válasza:
Most akkor mi a bajod, az hogy néznek, vagy az hogy nem bírod, gyáva vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!