Gyerekként,hogyan szekáltátok,„kínoztátok”a testvéreteket?
Figyelt kérdés
Vannak emlékezetes történeteitek ezzel kapcsolatban,amiket van,hogy felemlegettek egy-egy alkalomkor mikor összeül a család?ma 14:50
1/5 anonim válasza:
Maximum kicsiként voltak veszekedések, de szándékosan nem szekálom, nem vagyok pszichopata.
3/5 anonim válasza:
Persze a nővérem rendszeresen vert, igen a cikibb verzió hogy én fiú vagyok. Szóval oké 7 év van köztünk, de így is piszkosúl ciki.
4/5 anonim válasza:
Sehogy. Én voltam a kissebb, így engem szekáltak.
5/5 anonim válasza:
Persze, húgom SZERINT én állandóan szétkarmoltam a karját ha összevesztünk, meg ELVILEG eltörtem egy tálcát a fején. Aztán ki emlékszik ezekre…🙄😇 De ezek ilyen gyerekkori dolgok voltak. Kb tinikorunk óta sokkal jobb a viszony, most szuper tesók vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!