Mi vagy ki zavar/aggaszt/idegesít jelenleg a legjobban az életedben?
Ha a "jelenleg" szót kicsit nagyobb időintervallumra is nyújthatjuk:
el nem tudom mondani, mennyire idegesít és elkeserít az a cirkusz, ami valójában a magyar politika, ahogy azok az emberek viselkednek, akik ezt az országot hivatottak képviselni, nemzetközi szinten is, aztán némelyiknél a falu alkoholistája különben bír viselkedni. És tudom, hogy ebből békés úton nem lehet kitörni.
Erről az egészről órákon át tudnék írni, de nem szeretném jobban felhúzni magam ezen.
Ami viszont most, ebben a pillanatban, meg pár hete tart már, és egyben nem felhívás tangóra:
régen éreztem magam utoljára ennyire magányosnak. Pedig az elmúlt félévben nagyon sok helyen jártam, valóban rengeteg új emberrel találkoztam, egyetemen belül és kívül is, mégsem sikeredett olyan valakivel megismerkedni, akivel lehetne is valami. Valószínűleg a karácsony is felnagyítja ezt az érzést, ahogy az is, hogy azon ismerőseim, barátaim, akik előtte keseregtek, hogy nekik sincs senkijük, már mind találtak maguknak párt, többen azóta komoly kapcsolatban is vannak. Nem sajnálom tőlük, szó sincs róla, hanem ez is csak jobban hangsúlyozza a magányt.
A másik pedig, hogy több kudarc, negatív dolog történt az elmúlt napokban, igazából semmi nem ment rendben, és nem tudom, hogy még ezek mellett is bele merjek-e fogni egy új munkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!