Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi vagy ki zavar/aggaszt/idege...

Mi vagy ki zavar/aggaszt/idegesít jelenleg a legjobban az életedben?

Figyelt kérdés
ma 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Munka. Szeretem a munkám de így is elviszi az időt az igazán kellemes dolgoktól.
ma 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Munka.

December 1től megszünt a munkahelyem. Külföldön élek, egy évig kapok munkanélkülit. Nem akarok addig munkanélkül lenni. Nem lenne valós okom aggódni, mégis ezt teszem.

ma 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy dolgozom mit az állat, és mégse jutok egyről a kettőre.
ma 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobban, hogy hála "dicső kormányunk és sleppje áldásos tevékenységének" nagyon nehezen közelítek a saját kertes ház felépítéséhez
ma 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Ami aggaszt, hogy elképzelni se tudom, két gyerek mellett, hogy fogok tudni munkába járni, végezni az otthoni teendőket, meg rendben tartani az udvart.

Hogyan fogom megoldani, ha betegek lesznek. Ezután jön az a gondolat, hogy ki fognak rúgni a sok táppénzre járás miatt.

ma 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Munka hiánya, illetve a nem vagyok elég jó mantra..
ma 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
A "Magyarország Meg Tudja Csinálni!" plakátok.
ma 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk engem elég sok minden idegesít. De leginkább a pénz..hogy egyszerűen már nem elég. Pedig nem keresek rosszul “”rosszul”” rajtunk nevet mondjuk már az egész világ de mindegy..
ma 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Makro szinten a világi trendek: az egyik ablakból civilizációs összeomlást és klímakatasztróft, a másikból világháborút és járványokat kiabálnak az utcán, miközben a kávézó teraszán éppen politikai alapon verekednek.

A saját kis életemben meg az egyik gyerekem, aki a mindenféle autisztikus viselkedésével folyamatosan megeszi a családi nyugalmat otthon.

ma 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Agyhalott emberek a munkahelyen
ma 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!