December-januári születésűek, tudnak a szeretteitek, családtagjaitok a szülinapotokra is fókuszálni?
Nem vagyok decemberi-januári születésű, de önmagában tartom a születésnapot túlértékeltnek.
Vannak emberek, akik tényleg depresszióba tudnak esni, mert hányan köszöntötték fel, vagy éppen írtak neki Facebookra, pedig az a nap az embereknek egy egyszerű hétköznap.
Én nem vagyok egocentrikus és egyáltalán nem vágyom a figyelemre, tökéletesen kiegyeznék abban is, hogy december 24-én legyen a születésnapom (hát de ugye ez nem változtatható).
Ugyan én nem akkor születtem, de úgy alakult, hogy 5 embernek is ilyenkor van(párom, nővérem, leendő apósom, nagypapám és unokahúgom). Nem vonom össze ezeket a karácsonnyal, mindenki mindig kap külön ajándékot, akinek én szoktam tortát/sütit csinálni ugyan úgy kapnak, mintha mondjuk nyáron lenne a szülinapjuk, karácsonyi dekor mellé kerül szülinapi dekor is.
Viszont nővéremnek kamasz korában egy ideig összevonták a karácsonnyal, tudom, hogy nagyon rosszul esett neki ezért igyekszem figyelni erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!