Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » December-januári születésűek,...

December-januári születésűek, tudnak a szeretteitek, családtagjaitok a szülinapotokra is fókuszálni?

Figyelt kérdés
Nem érzitek kicsit elhanyagolva magatokat születésnapotokkor? Mindenki a karácsonyra, az újévre, az ÜNNEPEKRE figyel. Még az sem tudja elkerülni, aki nem rajong ezért az időszakért. Én úgy tudok örülni, amikor januárban visszatérnek a hétköznapok! A hátam közepére sem kívánom, hogy szülinapi ünnepségen vegyek részt, ajándékra is nehéz gondolni. Ti hogyan élitek ezt meg?
tegnap 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok decemberi-januári születésű, de önmagában tartom a születésnapot túlértékeltnek.

Vannak emberek, akik tényleg depresszióba tudnak esni, mert hányan köszöntötték fel, vagy éppen írtak neki Facebookra, pedig az a nap az embereknek egy egyszerű hétköznap.

Én nem vagyok egocentrikus és egyáltalán nem vágyom a figyelemre, tökéletesen kiegyeznék abban is, hogy december 24-én legyen a születésnapom (hát de ugye ez nem változtatható).

tegnap 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyan én nem akkor születtem, de úgy alakult, hogy 5 embernek is ilyenkor van(párom, nővérem, leendő apósom, nagypapám és unokahúgom). Nem vonom össze ezeket a karácsonnyal, mindenki mindig kap külön ajándékot, akinek én szoktam tortát/sütit csinálni ugyan úgy kapnak, mintha mondjuk nyáron lenne a szülinapjuk, karácsonyi dekor mellé kerül szülinapi dekor is.

Viszont nővéremnek kamasz korában egy ideig összevonták a karácsonnyal, tudom, hogy nagyon rosszul esett neki ezért igyekszem figyelni erre

tegnap 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesóm január 5-én született, mindig megünnepeltük rendesen, most is meg fogjuk, vagy meg fogják barátokkal, nem tudom még pontosan, mire lesz idő, mert külföldön él, de pont itthon lesz év elején még, de hallottam, hogy lehet valami barátnőjével tartanak közös bulit aki szintén januári. De gyerekkorunkban volt mindig torta meg ajándék. :)
tegnap 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Névnapom, születésnapom is decemberben van. Nekem nem okoz problémát, mert tárgyi ajándék nem kell, közös színház, hangverseny vagy más program is van mindig. Amúgy meg egész évben élvezem a családom szeretetét, pedig nincs minden nap szülinapom.
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!