Jogosan várom el attól, aki találkozni szeretne velem, hogy egy nappal előre, pontos időpontot mondjon?
Figyelt kérdés
Hétfőn mondta egy ismerősöm, hogy majd találkozzunk a héten. Kérdeztem: mikor?
Azt mondta, majd hív. Gondoltam egyeztetni. Erre most rámcsörög, hogy találkozzunk 15 perc múlva. Azt hazudtam, hogy nem érek rá. Tök mást csinálok, nincs megmosva a hajam, lusta vagyok összekapni magamat. Miért olyan nehéz előtte 1 nappal szólni?
ma 12:16
1/4 anonim válasza:
Az elvárásod jogos, így nem lehet előre tervezni.
2/4 anonim válasza:
Én simán megszoktam mondani az ilyeneknek, hogy nem készültem bocs.
Nekem is teljesen más lenne a hetem is ha tudom biztosra pl hogy szombaton megyek valahova pl szórakozni valakivel.
De mivel ha nincs egyeztetve nem is vagyok a témán sem. Szombat este 5 kor vagy 10 kor meg már el is mehet a búsba ha akkor hív.
Akivel nincs kontaktom sem a héten azzal én nem találkozom hétvégéken.
3/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy a napot, időpontot előre lefixáljátok, mert azért nagyon nem mindegy, hogy előre tudod, és így készülsz, vagy, hogy az utolsó utáni pillanatban szólnak róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!