Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki volt már huzamosabb ideig...

Aki volt már huzamosabb ideig mélyponton, hogyan jött ki belőle? Neked mi vált be?

Figyelt kérdés

Voltam már többször is úgy, hogy érztem, árnyéka vagyok önmagamnak. Segített már a sport, szakítás is, most van egy új hobbim.

Neked mi a módszered arra, hogy ne menj tönkre?

ma 07:07
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagy még mélyponton. Akkor nem itt kérdeznél. Akkor már rég belátnád, hogy nem idegenektől fog megoldódni az életed.
ma 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Anno a sport.

De most annyira kész vagyok, hogy semmi reményt nem látok.

ma 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Lányom, anyám, papám, 3 jó barátom, kutyám. Motorom plusz más programok. Munkába is menekültem kicsit.

Jártam dokihoz is.

ma 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Antidepresszáns. Teljesen nem szedett ki belőle, de legalább már nem pokoli lelkifájdalommal ébredek fel minden reggel.
ma 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Pszichológus és ezt tök komolyan mondom, nem csak mert ez a szokás.

Pedig én voltam az a nő, aki szerint meglehet mindent oldani enélkül is… volt az a mélypont, amikor már bármit csináltam nem jött be.

Elkezdtem járni, önismeretet tanulni és azóta nem kerültem ilyen helyzetbe, de ha nehézség is akadt, ki tudtam jönni belőle pár nap alatt. Azelőtt hónapokig szenvedtem, 2 hónap alatt 7 kilót fogytam stressz alapon.

ma 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az írás segített.
ma 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is pszichológus segített abból a mélységből kijönni, és még így sem volt egyszerű, de valóban nagyon sok segítséget, tanácsot és erőt kaptam tőle. Előtte próbálkoztam egy rakat dologgal; sport, kondi, eljártam itthonról, sütöttem-főztem, más hobbikkal foglalkoztam, eleget aludtam, mozogtam, és még sorolhatnám, azonban más nem vált be.

Ennek jövőre lesz 3. éve. Azóta is voltam pszichológusnál, többször is, viszont akkor 3-4 alkalomnál többre nem volt szükség egy etapban.

ma 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Spiritualitás, pozitív gondolatteremtés, előretekintés, agykontroll, főzés.
ma 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:

8+

Amik konkrétan történtek: részben egy szószkeverés tönkretette a párkapcsolatomat, ez sokkal cifrább helyzet volt valójában, a párkapcsolatom helyrehozása után 1 év múlva meghaltak a szüleim és rögtön utána mégis magától elindult lejtőn a kapcsolatom. Az első volt a legdurvább és az csak megacélozott a többihez. Jelenleg úgy is jól érzem magamat, ha egyedül maradok.

ma 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!