Van itt olyan, aki Izraelben lakik huzamosabb ideje?
Figyelt kérdés
Sajnos személyesen senkit nem ismerek, de lenne néhány kérdésem Izraellel kapcsolatban.2021. aug. 2. 10:38
1/5 anonim válasza:
Kérdezz, válaszolok, vagy küldj privit.
2/5 anonim válasza:
Nekem lenne egy kérdésem... az egyik magyar hírportálon egy cikket olvastam, amiben azt írták, hogy Izraelben a kórházban lévő súlyos állapotú betegek 60%-a mindkét oltását megkapta. Nem hiszek el semmit a magyar médiának, de megköszönnèm ha kommentelnéd a dolgot.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hány százalék, de tény, hogy az oltások egy idő után nem védenek teljesen. Azok a beoltottak viszont, akik megkapták az új hullámban a betegséget lényegesen könnyebben vészelik át mint azok, akik nem oltatták be magukat.
Az oltás hatékonyságának várható gyengülését Natanyahu már az első oltások idején bejelentette, és meg is hivta, meg ki is fizette a harmadik adagot.
Az időközbeni kormányváltás azonban hátráltatta az oltások újrakezdését, ezért erősödik most újra a járvány.
4/5 anonim válasza:
Hozzátenném még, hogy a súlyos esetek kivétel nélkül NEM beoltottak. Ezért elsősorban fiatalok.
5/5 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat💕
Kicsit megnyugodtam. Bennem is 2 Pfizer lapul, 2 hete kaptam a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!