Hány évesen kezdtétek azt érezni, hogy a szüleitek már azt szeretnék, hogy költözzetek el otthonról?
Figyelt kérdés
24 vagyok, most tavasszal végzek majd az egyetemmel. Az utóbbi időben a szüleimmel teljesen más az életstílusunk és úgy érzem, hogy az én szokásaim zavarják őket. Néha már mintha csak púp lennék a hátukon. Megértem, hiszen ez az élet rendje. De kicsit rossz is azért. Btw én is költöznék már otthonról. Csak az egyetem miatt még fél évdec. 13. 18:48
11/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Velem ezt így nyíltan nem éreztették, habár tesóm 40 és már nagyon szeretnék az ajtón túl tudni, de én 20as éveim közepén elhúztam. Örültek neki, segítettek is, de csak azért mert azt látták, hogy legalább egyik gyereknek sínre került az élete.
Ugyanakkor egész gyerekkoromban azt éreztem apám részéről, hogy ő senkivel (senkivel se!) tud együtt élni. Folyamatosan mentek a viták valami miatt, főleg anyám és közte.
12/12 anonim válasza:
Nálunk kimondva konkrétan nem volt, de anyám olyan 23 éves koromban belém állt, és mindent feltett arra, hogy kiutáljon otthonról (megjegyzem 144 négyzetméteres családi ház, apu, anyu és én laktuk). Munka (rendes 8 órás) mellett végeztem a főiskolát, strapás volt így, de egy jó szava nem volt hozzám (anyámnak). Nem ragozom, rengeteg szemétséget csinált akkoriban. Amint lediplomáztam, megismerkedtem a (most már) férjemmel, elhelyezkedtem jó fizuért, összeköltöztünk. Azóta 20 év telt el, apám már nem él, anyu 75 éves, és csodálkozik, hogy évente 1 alkalommal megyek hozzá (pl. karácsonykor sem most). Szóval ez azért kétélű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!