Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Általában mi szokott rávenni,...

Általában mi szokott rávenni, hogy költözzetek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 16:16
 1/8 anonim válasza:
97%
Ha már kicsi a ház pl. egy új csaladtag érkezése, vagy lakásból házba pl. gyerekek, kutya, macska miatt. Millió oka lehet.
2021. aug. 24. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Családi helyzet változása (összeköltözés, szétköltözés), nő a család és nagyobb ingatpan kell, felnőnek a gyerekek és önállósódnak, megöregszik az ember és idősek otthonába költözik az egészségi állapota miatt. Én legutóbb akkor költöztem, amikor összejöttem a férjemmel, és hozzá költöztrem. De költözhetnek az emberek munkahely miatt is.
2021. aug. 24. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
A jobb munkahely.
2021. aug. 24. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Engem most egy közeli építkezés fog rávenni.
2021. aug. 24. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekein a fővárosban tanultak, itt nősültek, így mi is és a nászék is felköltöztünk Budapestre.
2021. aug. 24. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely miatt, hogy közelebb legyen és ne kelljen napi 3-4 órát utazni.
2021. aug. 24. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha másfajta ingatlan kell élethelyzet-változás miatt, vagy kellemetlen ott lakni már, vagy beleszeretek egy ingatlanba, vagy környezetváltozásra vágyom.
2021. aug. 24. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Az 1. házat, amiben felnőttem, hitel miatt adtuk el: a deviza miatt egyre magasabb törlesztőrészlet, és így nehezebb megélhetés, lépnünk kellett, nehogy aztán elárverezzék és semmink ne legyen.

A 2. egy új építésű lakás volt, semmi gond vele, viszont egy távolabbi másik városban volt, amit anyukám nem tudott megszokni, így eladtuk, és visszaköltöztünk a régi városba, itt vettünk egy másik házat, amiben most lakunk.

De sajnos még ez sem a végleges otthonunk! Javában benne vagyok a korban, és ha majd bővül a család (feleség, gyerekek), akkor ez a ház már kicsi lesz hozzá. Ráadásul a telek meg túl nagy, rengeteg füvet kell nyírni. Így mindenképp nagyobb házat szeretnénk, de kisebb telken, itt a környéken.

2021. aug. 24. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!