Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy most, hogy...

Miért érzem úgy most, hogy nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés

Előző munkahelyről kicsivel több, mint egy éve jöttem el. Munkahelyi terror, a főnökség semmit nem tett ellene. Tűrjem. Hát nem tűrtem. Még ezen munkahelyen volt egy műtétem, ami miatt három hónapra kiestem a munkából és műhiba miatt oldalirányba kettős látásom alakult ki... Utána volt HPV és méhnyakrák miatt műtétem, két havonta kontrollal, emiatt az új munkahelyről kivágtak.

Már másfél éve lassan itthon vagyok, rokkantságit nem kapok, megváltozott munkaképességűnek se ítéltek meg. De így kb sehova nem kellek, és már úgy érzem, hogy nem is akarok dolgozni. Más is szokta így érezni, hogy nem akar dolgozni? Mit tudnék tenni?

dec. 12. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1,5 éve nem dolgozol, akkor miből élsz?
dec. 13. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia. Előteremeted rá a pénzt, ha fontos neked.
dec. 13. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele már évek óta. Reggelente elindulok 10 körülre már összefalkonozom egy félkilós kenyér árát (egy másik boltban meg adnak már 200-ért is régit). Van hogy beindulok akkor veszek mellé bort is, vagy megpróbálok összeütni valami normálisabb kaját. Ezt cső. El lehet így lenni, bár én nem számítok hosszú életre, a múltkor hajszál híján meghaltam mert nincs tb-m és pénzem se volt gyógyszerre. De hát meghalunk egyszer, ez is az élet része.
dec. 13. 12:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Akik kérdezték, miből élek. Van párom. Aki nem tekint rám élősködőként emiatt, mivel ő is volt hasonló helyzetben, hogy másfél évig nem vették fel dolgozni sehova.

Itthon minden munkát cserébe én csinálok, a favágást, hasogatást, stb is.

dec. 13. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Másik pszichológushoz.
dec. 31. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!