Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem akarok dolgozni, nem...

Nem akarok dolgozni, nem akarok alkalmazkodni es betanulni, mit tegyek az eletemmel?

Figyelt kérdés

Nem akarok sehol dolgozni, nem tudok alkalmazkodni, nem tudok beilleszkedni, nem tudok beszelgetni. Ha valamit be kell tanulni egy uj helyen, nem vagyok ra kepes, nem tudom megjegyezni nem jut el az agyamig.

Gyarban is dolgoztam mar azt hittem ott nem kell semmit tudni csak alni de nem igy van, 12 oran at kell ugyanazt az egy dolgot csinalni es ha nem jossz ki a tobbiekkel a soron nagyon nagyon nehez az a 12 ora

Nem tudom mit kezdjek az eletemmel. Semmi ertelme..

2022. jún. 9. 20:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Dohanyboltra gondoltam ott egyedul kell lenni egesz nap, jelentkeztem mindegyikre ami itt van a varosban de nem hivtak vissza sehonnan. Csak vendeglato helyekrol hivnak vissza, de ott meg nem tudok betanulni, alkalmazkodni a tobbiekhez kb 3 ember van ott egesz nap, napi 15 oraban nem tudok beilleszkedni
2022. jún. 9. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Akarok dolgozni rosszul irtam...de valami olyat ahol egyedul vagyok olyan meg nem igazan van. Ketsegbe vagyok esve.
2022. jún. 9. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit tanultál?
2022. jún. 9. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Vendéglátást
2022. jún. 9. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha utálod az embereket miért ezt tanultad? Tanulj valami mást!
2022. jún. 9. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem utalom, kedvesen mosolyogva szogaltam ki mindenkit es szerettem azt az egeszet

Viszont amikor nem jott vendeg, rettegtem hogy a tobbiekkel kommunikalnom kell mert sehova nem illettem

2022. jún. 9. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj ki külföldre vendéglátásba, ott tényleg csak a legszükségesebb kommunikáció fog menni.
2022. jún. 9. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok ezekkel a dolgokkal, amiket felsoroltál. Ha nem tetszik, költözz tanyára vagy vonulj el. Én is hasonlót tervezek.
2022. jún. 10. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Totál így vagyok én is. Fogalmam sincs hogy hol tudnék dolgozni.
nov. 13. 05:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!