Miért érzem úgy most, hogy nem akarok dolgozni?
Előző munkahelyről kicsivel több, mint egy éve jöttem el. Munkahelyi terror, a főnökség semmit nem tett ellene. Tűrjem. Hát nem tűrtem. Még ezen munkahelyen volt egy műtétem, ami miatt három hónapra kiestem a munkából és műhiba miatt oldalirányba kettős látásom alakult ki... Utána volt HPV és méhnyakrák miatt műtétem, két havonta kontrollal, emiatt az új munkahelyről kivágtak.
Már másfél éve lassan itthon vagyok, rokkantságit nem kapok, megváltozott munkaképességűnek se ítéltek meg. De így kb sehova nem kellek, és már úgy érzem, hogy nem is akarok dolgozni. Más is szokta így érezni, hogy nem akar dolgozni? Mit tudnék tenni?
Senki nem maradna.
De nem is picsogna, hanem szépen eljárna traumafeldolgozásra, végiggondolná mihez ért, miben jó és elkezdené megalapítani a saját vállalkozását.
De egyszerű.
Semmit nem tettél még, ez látszik.
Szakembertől kellene segítséget kérni.
Egy orvos sem ajánlotta fel, hogy továbbirányít a megfelelőhöz?
#8: Tehát megállapították, hogy segítségre szorulsz. A kapott segítség szerinted nem megfelelő, ezért nem máshol próbálkozol ezen a vonalon, hanem inkább a gyk népétől várod a megoldást?
Nincs több kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!