Mit üzennél és kinek, hogy le tudj az év végével zárni magadban valamit, ami nem hagy nyugodni, vagy kimondatlan maradt?
11 Pozitív üzenet nem létezik? Az emberek sokszor pont a pozitívat tartogatják magukban.
Kimondani / leírni valamit pedig lehet megkönnyebbülés, akármi is az.
Az első kommenteket olvasva én is a kollégáknak üzenem, hogy ha kiderül, hogy a #3-as #6-os és #7-es válaszolók mind a mi munkatársaink, akkor én is fel fogok mondani.
#11 A Te hozzászólásod mit oldott meg? Mégis kikívánkozott. Na, ugye :)
#12: Ehhez képest 9/9 negatív üzenet az első oldalon :)
#13: Mi na ugye? Válaszoltam a kérdésre. Nem álmodozok arról, hogy jól elküldjek valakit melegebb éghajlatra akit amúgy nem merek. Attól nem lesz feloldozás, hogy magadban elmormogod, amit nem mersz odamondani. Lásd. az utcán magukban beszélő félküllősőket
Nézőpont kérdése. Akiknek összejött az áhított munkahely váltás, azok igenis pozitívan fogják ezt megélni. Aki rossz kapcsolatban volt és a szakítás után jól érzi magát, annak is pozitívak az érzései. A karácsonyfa díszesen jót nevettem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!