Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit üzennél és kinek, hogy le...

Mit üzennél és kinek, hogy le tudj az év végével zárni magadban valamit, ami nem hagy nyugodni, vagy kimondatlan maradt?

Figyelt kérdés
Mi lenne az üzeneted, amit nem tudtál / nem lehet a címzettnek elmondani, de kikívánkozik? Kinek szólna? (Szólhat bárkinek: testvér, szomszéd, haver stb).

dec. 12. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Semmit, ilyen sunyi odamondogatás nem old meg semmit
dec. 13. 08:13
 12/21 A kérdező kommentje:

11 Pozitív üzenet nem létezik? Az emberek sokszor pont a pozitívat tartogatják magukban.

Kimondani / leírni valamit pedig lehet megkönnyebbülés, akármi is az.

dec. 13. 09:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első kommenteket olvasva én is a kollégáknak üzenem, hogy ha kiderül, hogy a #3-as #6-os és #7-es válaszolók mind a mi munkatársaink, akkor én is fel fogok mondani.

#11 A Te hozzászólásod mit oldott meg? Mégis kikívánkozott. Na, ugye :)

dec. 13. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:

#12: Ehhez képest 9/9 negatív üzenet az első oldalon :)

#13: Mi na ugye? Válaszoltam a kérdésre. Nem álmodozok arról, hogy jól elküldjek valakit melegebb éghajlatra akit amúgy nem merek. Attól nem lesz feloldozás, hogy magadban elmormogod, amit nem mersz odamondani. Lásd. az utcán magukban beszélő félküllősőket

dec. 13. 11:21
 15/21 A kérdező kommentje:

Nézőpont kérdése. Akiknek összejött az áhított munkahely váltás, azok igenis pozitívan fogják ezt megélni. Aki rossz kapcsolatban volt és a szakítás után jól érzi magát, annak is pozitívak az érzései. A karácsonyfa díszesen jót nevettem.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

dec. 13. 11:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egy idén megismert illetőnek szeretném elmondani, hogy hiányzik a társasága. Örülök, hogy megismertem és sajnálom, hogy ennyi volt. Sajnos az nem opció, hogy haveri kapcsolatban maradjunk, mert házas és 2 pici gyereket nevel. Én meg ellenkező nemű vagyok, így nem venné ki magát jól a dolog.
dec. 13. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16, én is valahogy így... Igen, hiányzik, és vállalnám a haverságot.
dec. 13. 17:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 Neki kéne mondanod, lehet, hogy űrt hagytál magad után, ha nem köszöntél el tőle.
dec. 13. 18:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Elkoszontunk és lenne is módunk keresni egymást. Ő nagyon ritkán szokott írni, váltunk néhány szót, de ennyi. Sajnos.
dec. 13. 22:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés! Köszi Kérdező! Nagyjából minden lezárt ügy nálam erre az évre. Ami meg nem, ott várom a folytatást. Szépen lassan alakul.
dec. 14. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!