Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit üzennél és kinek, hogy le...

Mit üzennél és kinek, hogy le tudj az év végével zárni magadban valamit, ami nem hagy nyugodni, vagy kimondatlan maradt?

Figyelt kérdés
Mi lenne az üzeneted, amit nem tudtál / nem lehet a címzettnek elmondani, de kikívánkozik? Kinek szólna? (Szólhat bárkinek: testvér, szomszéd, haver stb).

ma 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
munkatársaknak: hogy b****anak meg.
ma 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:
:) Nálunk is nagy a feszkó év végén a melóhelyen.
ma 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén munkatársaknak: bocs, de januárban felmondok. (Még nem tudják)

Egy havernak: jövök neked 1-el.

ma 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Exemnek, hogy ég és föld ahogy most érzem magam, jó döntés volt.
ma 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:

A férjemnek üzenem: Szilveszterkor várja egy nagy meglepetés. Nem számít rá, mert neki így jó ahogy van. De én el fogok tőle búcsúzni.

Köszönöm szépen, az eltöltött éveket! Sok mindentvtanultam, még ebből a rossz házasságból is. Új dolgokat tapadztaltam meg, amivel soha életemben nem találkoztam, pl.társas magány, teljes érdektelenség, mérhetetlen makacsság. Tovább nem szeretnék így élni, elmegyek és változtatok 🙂.

ma 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyik blokktársnak, koliban: remélem következő évre olyan blokktársakat kapsz, amilyen te is vagy.

Munkatársaknak: ne haragudjatok, már egy ideje új munkát keresek.

ma 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is felmondok januárban. Azzal kezdem 2-án az évet. :D És nem kérek elnézést.
ma 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Hót mindegy, mert mindenki kapja a sorstól az ívet, tehát mindegy, hogy mondanék-e neki valamit...
ma 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A családomnak, bár hamarosan rájönnek. Amikor elpakoltam év elején a karácsonyfa díszeket, a csúcs dísz összetört. Szóval 2 hét múlva, mikor lázasan keressük majd, nem fogjuk megtalálni.
ma 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyósomnak (akivel igazából fiam születése óta- 10 éve - jóban vagyunk) : Soha nem fogom elfelejteni, amiért a meddőségem miatt mindent megtettél, hogy a fiad mellől elzavarj, és kijelentetted: neked soha nem kell örökbe fogadott unoka és bemész a TEGYESZ-hez, hogy nekünk ne adjanak gyereket.. (nyílt öf. volt, a születése pillanatától velünk van)
ma 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!