Mit üzennél és kinek, hogy le tudj az év végével zárni magadban valamit, ami nem hagy nyugodni, vagy kimondatlan maradt?
Figyelt kérdés
Mi lenne az üzeneted, amit nem tudtál / nem lehet a címzettnek elmondani, de kikívánkozik? Kinek szólna? (Szólhat bárkinek: testvér, szomszéd, haver stb).ma 18:26
2/10 A kérdező kommentje:
:) Nálunk is nagy a feszkó év végén a melóhelyen.
ma 18:37
3/10 anonim válasza:
Szintén munkatársaknak: bocs, de januárban felmondok. (Még nem tudják)
Egy havernak: jövök neked 1-el.
4/10 anonim válasza:
Exemnek, hogy ég és föld ahogy most érzem magam, jó döntés volt.
5/10 anonim válasza:
A férjemnek üzenem: Szilveszterkor várja egy nagy meglepetés. Nem számít rá, mert neki így jó ahogy van. De én el fogok tőle búcsúzni.
Köszönöm szépen, az eltöltött éveket! Sok mindentvtanultam, még ebből a rossz házasságból is. Új dolgokat tapadztaltam meg, amivel soha életemben nem találkoztam, pl.társas magány, teljes érdektelenség, mérhetetlen makacsság. Tovább nem szeretnék így élni, elmegyek és változtatok 🙂.
6/10 anonim válasza:
Egyik blokktársnak, koliban: remélem következő évre olyan blokktársakat kapsz, amilyen te is vagy.
Munkatársaknak: ne haragudjatok, már egy ideje új munkát keresek.
7/10 anonim válasza:
Én is felmondok januárban. Azzal kezdem 2-án az évet. :D És nem kérek elnézést.
8/10 anonim válasza:
Hót mindegy, mert mindenki kapja a sorstól az ívet, tehát mindegy, hogy mondanék-e neki valamit...
9/10 anonim válasza:
A családomnak, bár hamarosan rájönnek. Amikor elpakoltam év elején a karácsonyfa díszeket, a csúcs dísz összetört. Szóval 2 hét múlva, mikor lázasan keressük majd, nem fogjuk megtalálni.
10/10 anonim válasza:
Anyósomnak (akivel igazából fiam születése óta- 10 éve - jóban vagyunk) : Soha nem fogom elfelejteni, amiért a meddőségem miatt mindent megtettél, hogy a fiad mellől elzavarj, és kijelentetted: neked soha nem kell örökbe fogadott unoka és bemész a TEGYESZ-hez, hogy nekünk ne adjanak gyereket.. (nyílt öf. volt, a születése pillanatától velünk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!