Tudnátok így végezni?
Felnőttként nem, gyerekkoromban volt olyan, hogy rinyáltam húgomnak, hogy jöjjön már be és beszélgessünk közben és még ilyen kamukat is kitaláltam, hogy miért nem lesz most büdös, bejöhet nyugodtan, megjegyzem kb lehettem akkoriban max 7-8 éves, ő meg pár évvel fiatalabb, gondolom még nem tudtam olvasni meg ugye mobil se volt, aztán biztos unatkoztam a WC-n😂
Most teljesen jól elvagyok inkább egyedül a WC-n, maximum a macska jön be őrizni.
Egyik unokatestvéremmel együtt nőttünk fel, vagy ő volt a mi házunkban, vagy én az övékben, és általában ott is aludtunk egymásnál (szüleinknek oké volt, mindig hazatelefonáltunk). Na ő csinálta meg rendszesen, mikor gyerek voltam, hogy fürödtem, bejött, és leült a wc-re szarni, és elkezdett mesélni nekem, hogy mi volt a suliban, hogy alakulnak a dolgok a sráccal, aki tetszik, ilyenek. Rendszerint kiégtem azon, hogy már megint büdöset csinált, de azért örültem neki, hogy ott van. Jelenleg 1400 kilométerre él tőlem, és egy élmény volt, mikor kimentem hozzá, felvett a reptéren, hazavitt magához, főztünk, ettünk, közben ő már elkezdte engedni a kád vizet, és éreztem, hogy eljött az idő. Mikor végeztünk a vacsorával, mondta, hogy akkor ő megy fürdeni, bennem meg volt egy már menetirányba állt szar, amit még a budapesti reptéren akartam kiszarni, csak pont utolsó hívás volt a gépemhez, mikor el akartam menni, szóval vittem magammal a szart Angilalába. Megvártam amíg elhelyezkedik, zenét kapcsol, majd bementem, leültem, elkezdtem szarni, és közben elmesélni, hogy mik történtek velem előző héten munkában, meg hogy alakul a dolog azzal a férfivel, akivel épp randizgatok. Vinnyogva röhögött a kádban, azon, hogy felismerte, hogy gyerekként/kiskamaszként ezt csinálta, és hogy 15 évvel később én is megcsináltam.
Ezután sokkal könnyebb volt nyilvános mosdókban is kulázni. Mármint ha menni kell, akkor így is - úgy is menni kell, de mióta felnőttként szartam az unokatesóm/igazából legjobb barátnőm előtt, azóta szerintem bárki előtt menne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!