Engem a családi szinten erőltetett teljesítménykényszer tartana távol egy ilyen kapcsolattól, - éjjel-nappal egymás pofájába lihegve élnek családi életet, a privát célokat, ötleteket, lehetőségeket teljesen kizárva. Megőrülnék attól, hogy három percenként jön, megy vagy telefonálgat, írogat valaki annak, akivel szeretnék együtt élni - napszakokat is ignorálva. Másokhoz folyamatosan alkalmazkodni sem pálya nálam. Az egészséges mértékű kölcsönös alkalmazkodással nincs problémám, de egy roma családban minden előfordulhat az említett lehetőség kivételével.
dec. 8. 17:43
3/10 anonim válasza:
Az meg aztán tényleg a lehetetlen küldetés kategória, hogy naprakész legyen egy ember egy roma család rokoni szálainak elágazásaiban, - ki, kinek, mióta a kije és ki, kit dug éppen... Köszi, de nem!
dec. 8. 17:45
4/10 anonim válasza:
Miért ne?
dec. 8. 18:08
5/10 anonim válasza:
Ha nem lezüllött, normálisan viselkedik és akar dolgozni akkor minden további nélkül. Szerencsére létezik ilyen, szóval nem vetem el élből. De a lezüllött viselkedést nem viselem el.
dec. 8. 18:12
6/10 anonim válasza:
Ha bajsza van és erősebb-hangosabb-büdösebb-koszosabb mint én, akkor nem.
dec. 8. 18:19
7/10 anonim válasza:
Csak szexkapcsolatra, de az életemet nem vele élném le az tuti.
dec. 8. 18:54
8/10 anonim válasza:
Ha talqlkoznék normálissal, akkor igen. De még nem talwllozga...
dec. 9. 02:42
9/10 anonim válasza:
2#
"éjjel-nappal egymás pofájába lihegve élnek családi életet, a privát célokat, ötleteket, lehetőségeket teljesen kizárva.;
Nem értek egyet veled,én is roma vagyok,és a családnak megvan a napi teendő hogy meg éljünk és mi is tűzünk ki célokat.
"Megőrülnék attól, hogy három percenként jön, megy vagy telefonálgat, írogat valaki annak, akivel szeretnék együtt élni;
Nem tudom nálunk ez nem szokás.
Nem tudom hol láttad.
dec. 10. 23:52
10/10 anonim válasza:
Emlék - még abból a korszakból, amikor elkezdtem foglalkoznia lányokkal:
Suhanc koromban úgy hozta a helyzet, hogy egy roma lányt sodort az érdeklődés szele az utamba és hogy, hogy nem, eljutottunk odáig, hogy beszélgettem egy pár szót az apjával. Ez a beszélgetés nagyjából abból állt, hogy töviről hegyire kifaggatott, ki fia-borja vagyok, komolyak-e a szándékaim, stb. Azzal fejeződött be a beszélgetésünk, hogy fizetek a lányáért 200000 forintot és vihetem a lányát. Ez a nyolcvanas évek elején történt, - csak hogy viszonyítani lehessen, mennyit ért akkoriban ez a pénz. Nem lett semmi ebből a szépen induló kapcsolatból, mert nem tudtam összelopni a Julikáért suhancként a pénzt, - olyan munkám sem volt és bűnözni sem voltam hajlandó érte, - de az eset nem is érdemel több kommentárt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!