Lányok ilyenkor mit vártok vagy mit nem vártok?
Na szóval beszélgettem egy lánnyal. Szép és jó volt minden de aztán volt egy kis dolog ami miatt én megsértődtem és úgy reagáltam amiket írt hogy "biztos" "igen" "aha" és ilyenek. Tehát a lényeg hogy nem úgy ahogy szoktam hanem úgy mint akit nem érdekel. Na és ezek után megváltozott a csaj is de nem 1-2 napig mint én hanem már régóta ilyen. Jó nem teljesen ilyen, de azért nem olyan mint előtte... Érezhetően. Meg régen rám írt akár reggel ha ő kelt fel előbb vagy este nagyon sokáig beszélgettünk most meg csak úgy random elmegy aludni 9kor.
Én írok neki de egy idő szar mert nem úgy reagál. Alapból én se vagyok nagy dumás. Megkérdezem milyen napja volt és akkor nem elmondja hanem csak annyit mond hogy "nem volt rossz". Ez csak egy példa.
Na és azért kérdeztem feljebb így hogy azért ilyen mert én is ilyen voltam vagy megunt csak nem akar megbántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!