Lányok! Ha van Barátotok, mit vártok egy másik férfitől?
Van hogy kéretitek magatokat, Zöld utat adtok, kifejezitek egy másik férfinél hogy miben vagytok jó, Viszont azt is hangoztatjátok hogy Van párotok, kapcsolatban éltek..
vagy önszántatokból szivességet tesztek pl meghivtok valamire, De mégis miért, mit vártok, mit csináljon az a férfi, mit vártok tőle ?
ha meg nem veszi észre a férfi vagy elutasitja, akkor elkülditek a férfit a p..ba
Én miért ne gondoljam ebből azt, hogyha a Párja mellett ezt csinálja, akkor mellettem miért ne csinálna ilyet ?
Én sem értem teljesen a kérdést.
A barátaim tudják, hogy jól beszélek angolul. Fordítottam már férfi ismerősömnek. Vagyis kifejeztem, hogy miben vagyok jó, és ezzel zöld utat adtam neki? Felénk ezt baráti szívességnek hívják.
Meghívom valamire? Ez is csak egy kedves gesztus. Barátnőm pasija is megszokott hívni egy körre ha együtt szórakozunk, mégsem gondolom, hogy édeshármast akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!