Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Válaszolnál egy vadidegennek...

Válaszolnál egy vadidegennek ha egy évekkel ezelőtti kapcsolatodról kérdezne?

Figyelt kérdés

Egy sorozatos fórumon olvastam egy 10 éves hozzászólást amit valószínűleg egy srác barátnője írt a srác profiljával. Megnéztem a friss tevékenységét is a profilnak és olyan dolgokat kedvelt amiből arra tippelek, hogy valószínűleg már vége a kapcsolatnak vagy teljesen kihűlt.

Furának érezném, hogy emiatt ráírjak de közben meg tökre érdekelne, hogy mi lett velük.

dec. 7. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd nincs ehez
dec. 7. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f*sz, nem
dec. 7. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem para lenne, nem is kicsit, ha ilyen miatt írna valaki. Akkor meg pláne, ha 10 évvel ezelőtti az eredeti hozzászólás.
dec. 7. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg furi lenne, de a terészedről nincs vesztenivalód, ráírsz,a ztán vagy válaszol, vagy nem...
dec. 7. 22:32
 5/6 anonim válasza:
Nekem nem esne jól de ha te akarod
dec. 7. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem értek egyet a többiekkel.

Ha egy nyilvános fórumon (pl. itt GYK-n is) valaki a magánéletéről posztol, az nem tekinti privátnak a témát, meg akarja osztani másokkal.

Te most futottál bele, amit írt, látod, hogy régiek az írásai, ettől még érdekelhet, hogy mi lett belőle, sikerült-e megoldaniuk, stb.

Tedd fel a kérdésed, aztán majd a másik eldönti, hogy ő most mit akar kezdeni vele. Ha úgy érzi, hogy válaszolni akar, akkor fog, ha nem akkor meg nem fog.

Itt GYK-n is gyakran előfordul, hogy egy-egy régi kérdésénél valaki megkérdezi, hogy "és azóta mi lett veled, sikerült megoldani?" Többnyire nem szoktak rá válaszolni, talán nem is látják már a kérdést, nem használják az oldalt, vagy más fiókkal, vagy bármi lehet. Néha válaszolnak, olykor még érdekeset is.

Mi károd lehet belőle, ha megkérdezed? Legfeljebb nem válaszol, vagy esetleg közli veled, hogy semmi közöd hozzá. És akkor mi van? Ha meg se kérdezed, akkor biztosan nem kapsz semmilyen választ és az sem derül ki, hogy egyébként akarna-e válaszolni rá, vagy sem...

dec. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!