Mennyire van hatással az covid és az oltás a baráti/partneri kapcsolatodra?
Én a vírus alatt több olyan emberrel is megszüntettem a kapcsolatot aki oltásellenes/vírustagadó lett. Vagy ők velem. Pedig korábban barátok
voltunk, sőt olyan is volt akivel majdhogynem össze jöttünk, viszont a nézetei miatt teljesen kiábrándultam beőle. Én azt vettem észre, hogy gyakorlatilag vallási szintté nőtte ki magát ez az oltás téna ami egyre inkább ketté szakítja társadalmat. Nálatok hogy van ez? Mennyire tudjátok kezelni az ilyen nézeteltérést? Túl tudtok ezen lendülni, vagy nálatok is rányomta a bélyegét a baráti/partneri viszonyra?
Nálunk nincs sehogy. Nem beszélünk róla, nem is tudom melyik barátunk van oltva.
Mindenkinek a magánügye, ez nem határoz meg semmit.
Én középutat képviselek, gondolhatod hány ismerősöm maradt 😁
Egyfelől volt, aki karanténban volt és úgy akart volna bulizni (40es családanya). Volt, aki épp frissen esett át családostul a covidon és úgy akart volna velem találkozni tavaly ősszel (köztudottan krónikus beteg vagyok).
Az ex főnököm is maszk nélkül, élvezettel köhécselt a közelemben valamelyik hullám alatt.
Viszont volt, aki azzal a szöveggel tukmálta az oltást tavaly januárban (amit amúgy végül, áprilisban én is felvettem), hogy mindenkinek muszáj oltakozni, az a pár ember meg, aki belehal vagy később megbetegszik, az így járt.
Meg egy másik nő is, aki szerint mindenki oltakozzon a kísérleti vakcinával, azért hogy végre mehessen a kicsi fia csajozni, mulatni.
Szóval rólam nem is a covidhoz/oltáshoz való hozzáállás miatt pattantak le az ismerősök, hanem mert - és mindegy melyik oldalról - hogy nekik a másik ember élete, egészsége mindegy.
Nagyon sok emberből kiábrándultam, nagyon magányos vagyok... de nem hiányoznak mégse nevezett emberek.
Semennyire.
Van életem a covidon kívül is. Ha bárki erről kezd el beszélni, terelek. Ha továbbra is ez a téma, akkor faképnél hagyom.
Ti másról nem is beszéltetek?
Ha te mondjuk református vagy, a barátodról meg kiderül, hogy ateista, vagy éppen jehova, kirúgod?
Nincs hatással mert van a covidon túl is élet
Ezt kéne megérteni és nem veszekedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!