Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól látom hogy a fiatalok...

Jól látom hogy a fiatalok legnagyobb többsége nem ítéli el a kábítószer fogyasztást?

Figyelt kérdés
dec. 6. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Most miért ítéljek el mást olyan dologért, amivel másoknak nem árt?

Jó mondjuk ha függőség miatt elkezd random emberekbe kötekedni az már gáz de ez az alkeszokra is igaz

Én azokat ítélem el akik mások elnyomásával akarnak keményebbnek tűnni (miközben egyáltalán nem azok).

dec. 6. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

#10 Ez tényszerűen nem igaz. Az amerikai szesztilalom idején például az alkohol fogyasztás jelentősen visszaesett, működött a dolog, annak ellenére is, hogy természetesen volt feketekereskedelem.

#11 Egy függő magának és a környezetének is árt.

dec. 7. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:

#11 Épp arról beszéltem, ez alkeszokra is igaz

Mondom ezt úgy hogy sose nyúltam semmilyen kábítószerhez, de az erkölcsösködő emberek nagyon taszítanak

dec. 7. 11:52
 14/19 hollófernyiges ***** válasza:

"Az amerikai szesztilalom idején például az alkohol fogyasztás jelentősen visszaesett"

Igen, cserébe ekkor alapozódott meg a szervezett bűnözés és a maffiák, amik azután is megmaradtak, amikor a szesztilalmat eltörölték.

dec. 7. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#14 Hála az alkoholt fogyasztóknak.
dec. 7. 13:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy a mostani fiatalságban 2 hozzáállás van, ami kitűnik / gyakori.

1. Mindent kipróbálok, mert a Jancsi haverom azt mondta, hogy ettől jól fogom magam érezni, a szüleim tiltják, pont ezért fogom kipróbálni, mert booomerg..i mind.

2. Próbálja megismerni a "drogokat", legalábbis olyan szinten, hogy utánaolvas... nem az van, hogy a "drog rossz, ééééértem?"... és akkor már látja, hogy nem minden drog ugyanolyan, és vannak nüanszok. Hogy a füvezés annyira nem káros az emberek többségére nézve, mint egy keményebb szintetikus drog, pl. (sőt még talán a rendszeres ivásnál is kevésbé káros). Utánanéz, hogy milyen anyag van benne, az hogy hat a szervezetére stb.

dec. 7. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Jol
dec. 8. 00:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Tévedsz, elítéli
jan. 3. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
Azért a nagy kérdés továbbra is, hogy miért esik más megítélés alá az alkohol és a fű. Mert erre ésszerű magyarázat nincs. A hollandok se hullanak tömegesen. Problémás az is, hogy az illegális úton beszerzett drogokban bármi lehet.
jan. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!