Nők! Voltatok már férfi mosdóban? Nem zavart a piszoáros rész? Volt benn pasi?
Igen, közvetlen azelőtt, illetve azután, hogy kiokádtam volna a belem, még ránéztem a hatalmas, véreres, fenyegetően meredő bájdorongodra, mert nem tudtam türtőztetni magam. Titkon azt gondoltam, mikor a kocsiban végre magamhoz nyúlhattam ezután a túlfűtött pillanat után, hogy bárcsak betoltad volna tövig a torkomba, hogy még egyszer tudjak öklendezni, az olyan jó lenne <3
Komolyan, amúgy hogy a francba pisilsz, hogy a piszoárnak fordulva, háttal állva egyáltalán van mit látni, bokáig letolt gatyával és hónaljig húzott pólóval, mint Butters a South Parkból, vagy tényleg nagyobb, mint egy lóé, a térdedig ér, és nadrágon keresztül azt hiszik rá, hogy valami tumor?
"Komolyan, amúgy hogy a francba pisilsz, hogy a piszoárnak fordulva, háttal állva egyáltalán van mit látni,"
Úgy hogy sok mosdóban nincs választófal a piszoárok között és amikor mellette mész el simán rálátni az ott pisilőre. Ennyi.
Igen, minden nap a gyárban. Itt ugyanis egy szomorú kis női wc van távol mindentől, míg kettő férfi, az egyik közvetlenül a produkció mellett (érthető, mert csak 3 nő dolgozik nálunk).
Soha, senki nem volt még bent, ugyanis ajtónyitás előtt kopogok és ha kiszól valaki, nem nyitok be. A csukott ajtónál egyébként látszik a fény, ha vannak bent, nert sötét a folyosó. Ha bent vagyok, fülkébe megyek, magamra zárom. A fiúk néha bejönnek, pisilnek, kimennek, nem látjuk egymást, de ez nagyon ritka, mert azon a részen ketten dolgozunk -a férjemmel. A főnököm és a mechanikus srác jár még néha ott, de mikor mi kimegyünk, az általában akkor van, ha meghibásodik valami és ők akkor nyilván azt szerelik.
Szóval, hiába gondol bárki bármi perverzet, ott nég nem láttam kukit. Akiét meg lenne esély látni, azt meg látom minden nap, mert a párom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!