Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Voltatok már férfi...

Nők! Voltatok már férfi mosdóban? Nem zavart a piszoáros rész? Volt benn pasi?

Figyelt kérdés
dec. 6. 12:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Látom nem ért el hozzád, amit írtam, zárt wc. Onnan ki lát rá a piszoárra? Ki megy be azért, hogy random pasik nemiszervét nézegesse? (ezek szerint a takarítók) Hidd el nem vagyok rá kíváncsi. De amikor majdnem bepisilsz és fullon van az egyetlen női, amihez sor van, vagy valaki beragadt hányni, könyörgöm ne ütközzünk meg azon, hogy bemegy egy nő a ZÁRT férfi wc-be pisilni, ahol van 2-6 piszoár, amire rá se lát, se akkor amikor bemegy, se akkor amikor ki, csak hogy ne pisilje össze magát. Vagy pontosítok ne haragudj, csak olyanba voltam, amiben a piszoár nem látszik, a zárt wc-től/közelébe. Másrészt találkoztál már ilyen esettel? Nem? Akkor mi a gondod? Nyilván ha ilyen eset megtörténik a nőnek nincs más választása, mint bemenni, nem jó kedvében fog hidd el, én se abban tettem.
dec. 6. 14:13
 12/27 anonim ***** válasza:
10 akkor ezek szerint volt már ilyen gondja korábban?
dec. 6. 14:14
 13/27 A kérdező kommentje:

11: nagyon sok férfi mosdóban választófalak sincsnek a piszoárok között, szóval de, rá lehet látni ha elmész mellettük.

Elhiszem hogy nem kukkolni mész de, de szerintem illetlenség pláne ha még elnézést se kérsz.

S igen, sok takarítónő szereti azt játszani hogy "véletlenül" akkor jön felmosni mikor csorgatok a piszoárnál...

dec. 6. 14:26
 14/27 A kérdező kommentje:

12: Nem gond, csak kellemetlen. A miért nem pisilsz akkor a fülkében kérdésre meg mielőtt felmerül meg annyit hogy :

Gyorsabb a piszoár, a fülkében gyakran vannak, össze van szarva, stb.

Ha úgy jön be egy nő hogy bocsánat és viharzik a fülkébe, akkor őt nem tartom bunkónak.

dec. 6. 14:30
 15/27 anonim ***** válasza:

Elég gyakran írogat ki kérdéseket, a téma mindig az hogy a takarítónő bent van a férfi mosdóban, miközben valaki ott pisil. 🙄 fura fétis lehet

dec. 6. 16:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy az a fétise, hogy egy nő csak bemegy és pont őt nézi meg. 😂 de ettől nem kell félnie 🙄
dec. 6. 16:17
 17/27 A kérdező kommentje:

16: Valakivel kevertek, de számtalanszor megtörtént és volt hogy a lányok/nők röhögtek...marha vicces tényleg...

Kíváncsi lennék ha én látnám a vaginájukat is nevetnének e hogy milyen mókás.

dec. 6. 16:53
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A komplexusaid kezeltesd pszichológussal. Kizártnak tartom, hogy a nők annyiszor járkálnak be a férfi wcbe, azt meg még inkább, hogy odamennek pont a te nemiszerved megnézni és kiröhögni.

Ha meg kéretlen fotókat küldözgettél és azért történt meg, megis érdemled.

dec. 6. 16:56
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem küldözgettem, s jó párszor megtörtént a férfi mosdóban ilyesmi. S nem jöttek oda csak volt olyan hogy nevettek és bizony oda oda néztek.

Persze a nőknek mindent szabad.

S nem valami komplexusom van, nincs mikropéniszem vagy ilyesmi mielőtt ezzel jönnél.

dec. 6. 17:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Voltam. A női mosdó előtt sor állt, a férfi mosdó előtt nem, nekem meg már összegyűlt az a bizonyos sós nyál a számban, amiről tudod, hogy fél percen belül okádni fogsz, ha akarod, ha nem. Beszaladtam a férfi mosdóba, azon belül egy szabad fülkébe, kiadtam, amit ki kellett, kifelé jövet sűrű bocsánatot kérve azoktól, akik csak hugyozni akartak. Nyilván nem néztem semmit.
dec. 6. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!