Nők! Voltatok már férfi mosdóban? Nem zavart a piszoáros rész? Volt benn pasi?
11: nagyon sok férfi mosdóban választófalak sincsnek a piszoárok között, szóval de, rá lehet látni ha elmész mellettük.
Elhiszem hogy nem kukkolni mész de, de szerintem illetlenség pláne ha még elnézést se kérsz.
S igen, sok takarítónő szereti azt játszani hogy "véletlenül" akkor jön felmosni mikor csorgatok a piszoárnál...
12: Nem gond, csak kellemetlen. A miért nem pisilsz akkor a fülkében kérdésre meg mielőtt felmerül meg annyit hogy :
Gyorsabb a piszoár, a fülkében gyakran vannak, össze van szarva, stb.
Ha úgy jön be egy nő hogy bocsánat és viharzik a fülkébe, akkor őt nem tartom bunkónak.
Elég gyakran írogat ki kérdéseket, a téma mindig az hogy a takarítónő bent van a férfi mosdóban, miközben valaki ott pisil. 🙄 fura fétis lehet
16: Valakivel kevertek, de számtalanszor megtörtént és volt hogy a lányok/nők röhögtek...marha vicces tényleg...
Kíváncsi lennék ha én látnám a vaginájukat is nevetnének e hogy milyen mókás.
A komplexusaid kezeltesd pszichológussal. Kizártnak tartom, hogy a nők annyiszor járkálnak be a férfi wcbe, azt meg még inkább, hogy odamennek pont a te nemiszerved megnézni és kiröhögni.
Ha meg kéretlen fotókat küldözgettél és azért történt meg, megis érdemled.
Nem küldözgettem, s jó párszor megtörtént a férfi mosdóban ilyesmi. S nem jöttek oda csak volt olyan hogy nevettek és bizony oda oda néztek.
Persze a nőknek mindent szabad.
S nem valami komplexusom van, nincs mikropéniszem vagy ilyesmi mielőtt ezzel jönnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!