Nők! Voltatok már férfi mosdóban? Nem zavart a piszoáros rész? Volt benn pasi?
Figyelt kérdés
dec. 6. 12:04
1/27 anonim válasza:
Voltam. Természetesen nem volt bent más.
2/27 anonim válasza:
A piszoárban? Nem, nem volt “benn” pasi.
3/27 anonim válasza:
Munkahelyen voltam már, de ott egyszemélyes, tehát bemész a folyosóról, az az ajtó egyből zárható és máris a "fülkében" vagy, nem ilyen többszemélyes. Nem zavart a piszoár a falon.
4/27 anonim válasza:
Voltam, és voltak bent, mert a női wc csak 1 wc-s volt hatalmas sorral a férfi meg több. Nem zavart.
5/27 A kérdező kommentje:
4: Nem zavart a kukik látványa?
dec. 6. 13:32
6/27 anonim válasza:
Wc-re mentem a zárt részre, nem a férfiak nemiszervét nézegetni, meg nem piszoárba pisiltem. Amúgy meg mit zavarjon? Nem vagyok kislány, hogy kétségbe essek ilyentől. A kéretlen fotók jobban zavarnak.
7/27 A kérdező kommentje:
6: Nem gondolod hogy a pasit viszont zavarhatja hogy látod a péniszét? Te szívesen pisilnél egy pasi előtt guggolva hogy a teljes puncidat láthassa?
dec. 6. 13:57
8/27 anonim válasza:
Látom ismered az anatómiát, ha én guggolva pisilek max a seggem látja. És mint mondtam nem látod, mert nem állsz a piszoárhoz megnézni, hanem bemész a zártba lomha agyú barátocskám. Meg nem kukkolni mentem, hanem mondjuk wc-re, a legtöbbször meg ezért megkértünk valakit, hogy álljon legalább bent az ajtó elé férfi, hogy oda ne nyissanak be. De amúgy régen volt már. A másik pasi nem zavarja akkor, aki odaáll mellé pisilni?
9/27 A kérdező kommentje:
Igen, engem pl. jobban zavar ha egy nő bejön egy férfi mosdóba csak úgy és rálát a péniszemre, ez van. Nem beszélve pár perverz takarítónőről akik direkt bejönnek akkor is ha ott állok a piszoárnál és elkezd körülöttem felmosni.....
De te biztos elintéznéd egy legyintéssel azt is ha egy idegen pasi előtt kéne pisilni hiszen nagylány vagy nem igaz?
dec. 6. 14:07
10/27 anonim válasza:
Jajjj, már megint a takarítónős pisilős perverz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!