Mennyire ciki étteremben gyerek menüt kérni felnőttként?
Figyelt kérdés
Nem a mennyiség miatt hanem maga az étel nincs a sima főételek között, csak a gyerek részlegen.dec. 5. 10:01
1/12 anonim válasza:
Semennyire. Miert lenne az.
Nekkk aztán teljesen mindegy ki mit rendel.
2/12 anonim válasza:
Őszintén, én tennék rá magasról, ha te dínós "csirkepürét" akarsz enni panírban.
4/12 anonim válasza:
Semennyire. Ha tőlem rendelnéd, azért elmondanám minden kollégámnak, rád mutogatva, közben hangosan nevetnénk rajtad, meg aki kivinné neked a rendelést jó hangosan mondaná hogy "te kérted a happi mílt az ajándék játékkal" és majd megfulladna a röhögéstől. (Kb mint amikor a kabaréjelenetben Bodrogi kotont kért a patikában) :DD
(Irónia volt, ne vedd komolyan)
6/12 anonim válasza:
Nem ciki, viszont vannak olyan éttermek, ahol bizonyos kor alatt lehet csak gyerekmenüt kérni. (Rendes étteremre gondolok, nem a mekire vagy KFC-re.)
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, leveshez én is kértem már. :-) Csak étteremtől függ, hogy kiadja-e felnőttnek. De megkérdezni sem ciki és az étterem elutasítása sem az.
9/12 anonim válasza:
Én meg szoktam kérdezni, ha nincs velünk a gyerek, hogy lehet - e egyáltalán. Ha ott a gyerek, akkor meg úgyis ő eszi a felnőttmenüt, én a gyerekmenüt. Nekem nem ciki.
10/12 anonim válasza:
Szerintem semennyire sem gáz, főleg... mert én is kértem már gyerek menüt többször is, felnőtt létemre, és senki nem csinált belőle ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!