Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha az eladó nem...

Mi van akkor ha az eladó nem tud visszaadni?

Figyelt kérdés

Nincs úgy váltója az eladónak, hogy rendesen visszatudjon adni mondjuk 20e ft-ból. Akkor a vevő okkal akad ki és indokoltan küldi el az eladót, hogy oldja meg és váltassa el?

(Ha valaki látta már kérdésem, nem rögeszmés vagyok csak rossz helyre írtam ki)

dec. 3. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha valaki ~100.000 Ft készpénzt használ egy hónapba, az hogy oldja meg?

Oké, 99ezer, de akkor is marad 4db 20.000-es. Vagy vegyek fel 5x19-et?

A 20.000-es is ugyanolyan elfogadott fizetőeszköz mint a kisebbek, szóval a bolt oldja már meg ha akar vásárlót.

dec. 5. 11:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokan így gondolkodnak…de amikor már az 5.ember is így jön be, hogy majd az eladó megoldja én a vásárló vagyok nekem van igazam sz*rok bele az egészbe….mit csináljon az eladó ha abszolút nem tud visszaadni, mert mindenki nagy címletű pénzzel akar fizetni?? Rágja el vagy mi? Ja nem oldja meg…azt a vevő csak nagy bambán néz. Lehetne annyi is a vásárlóban, hogy mivel az eladó nem hagyhatja el a helyét akkor méltóztatik elmenni és felváltatni valahol!
dec. 5. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Lehetne annyi is a vásárlóban, hogy mivel az eladó nem hagyhatja el a helyét akkor méltóztatik elmenni és felváltatni valahol!"

Máshol is pont így állnak hozzá, tehát ez egy ördögi kör.

Amúgy én nem az eladót/pénztárost hibáztatom ilyenkor, hanem a vezetőket.

Ha jól intézik a logisztikát, akkor van váltópénz.

dec. 5. 12:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak ugye ilyenkor a vásárló dühöng és az eladón vezeti le.:/
dec. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!