Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folyton eszembe jut, és most...

Folyton eszembe jut, és most még látom is naponta.. hogyan verjem kina fejemből?

Figyelt kérdés

Nő 25 évvel idősebb mint én, de a hangja, a kinézete, a személyisége.. beleszerettem, de elérhetetlen.. minden alkalommal el akartam hívni találkozni, de féltem, belebetegedtem, hogy egy fiatal nyomi vagyok mit nem adnék +25 évéért..

De az leginkább zavar, hogy naponta látom, engem ignorál, szerintem tudja, hogy én többet érzek iránta mint kéne. Teljesen össze vagyok zavarodva, ez a kérdésből is letűnik. Lányánál 2 évvel vagyok fiatalabb 24 vagyok.. és nekem egy 49 éves nőbe kell belebolondulnom.. pedig soha! Soha! Nem voltam szerelmes és most se kéne. Jaaaa 1 éve tart ez a hülyeség nálam.

dec. 3. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem választhatjuk meg, mikor, hol, kibe leszünk szerelmesek. Ne okold magad.

Idővel biztosan elmúlik majd ez az érzés, csökken az intenzitása! Emlék lesz.

Tényleg reménytelen helyzetnek tűnik, de ezt egy szeremesnek nem lehet mondani, mert vannak csodák is.

Milyen kapcsolatban álltok, hogy naponta találkoztok? Segítene rajtad, ha váltanál vele pár szót.

dec. 6. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Azóta vettem egy autót és igy nem látom a buszon. Nem volt betervezve a kocsi, de nem bírtam már, most is eszembe jutott, akartam neki írni , hogy Boldog Karácsonyt, de hagyom inkább, kidobott az ágy, csak rá gondolok megint. Vicc ez az egész, koncentrálhatnék másra is, erre egy olyan emberre irányítanám a figyelmem és a gondolatomat aki amúgy nem is foglalkozik velem, meg kinevetne.
dec. 24. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincsenek lekötve az érzelmi és szexuális “vegyértékeid”, ezért rögzült benned,

Keress magadhoz való partnert, meglásd, menten elmúlik ez a természetellenes vágyad.

dec. 26. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!