Szerencsére most igen, de pl. szakmai gyakorlatom alatt ez nem volt elmondható. 12-14 órákat dolgoztam, és csak olyan munkákat kaptam, amit egy ott dolgozó is. (ezzel azt szerettem volna mondani, hogy rendesen dolgoztam, és nem kaptam könnyítést - ami jó volt, mert nagyon sokat tanultam, de konkrétan munkából és alvásból állt a napom..) Semmi időm nem volt magamra, rosszabb napokon az alvásidőmből csippentgettem, de az sem volt a legjobb ötlet.
Előtte évekig bejárós voltam, gimi és egyetem alatt is, mindegyik ~50 perces buszút egy irányba, az előbbinél teljesen jól bírtam a strapát, az utóbbinál azért már fáradtam. Voltak olyan napok, hogy reggeltől estig óráim voltak, majd hazaértem, és szinte már estem is az ágyamba.
Jelenleg az utolsó félévemben vagyok, és egyszerre történik a gyakorlat, és szakdoli írása. Most nyugisabb helyen vagyok, de már látom, hogy sűrűsödnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!