Milyen elméleted van a 3 Fort Worti-i tinilány eltűnésével kapcsolatban?
Nekem van egy elméletem ami lehet nem biztos de elméletnek elmegy még.
Szóval ugye a 2 nagyobb lány együtt akart menni bevásárolni és a 9 éves Julie erőszakoskodott, hogy menjen velük de ők annyira nem akarták ezt de végül belementek. Emiatt gondolom, hogy míg sétáltak boltról boltra, addig kevésbé figyeltek a kislányra aki talán mögöttük kullogott, unatkozhatott, nem figyelt a környezetére. Valaki kapva a lehetőségen, kiszemelte a kislányt és magával ragadta. Befogta a száját, akár még fegyvert is foghatott rá. Valahova elvonszolta míg a 2 nagyobb nem figyelt, és mire észbe kaptak már nem látták sehol. Vagy még észre is vehették ahogy a kislányt megragadják de mivel fegyverrel megvoltak fenyegetve, nem mertek szembe szállni és látták ahogy elvonszolják a kislányt. Ez a 2 verzió van ebben az elméletben. Utána a 2 nagyobb lány nem tudta mit csináljon, kétségbe voltak esve. Hazamenni és értesíteni mindenkit nem volt opció, mivel csak lecseszték volna őket, hogy nem figyeltek rá stb..., ez tiniként elég rossz érzés és nem mérték fel a következményeket ha nem szólnak, vagy akár őket is nézetik elkövetőknek bár ez elrugaszkodott de lehet tartottak tőle. Emiatt az maradt, hogy elhagyják a városukat mindent hátra hagyva. Írták, hogy többen látták Rachelt főleg a karácsonyi időszakban így lehet, hogy időnként visszatérnek otthonukba, hogy elmondják a történteket de valami miatt mégse tettek így, túl nagy bűntudatot érezhettek és ez visszatartotta őket. Az hogy mi történt a 9 éves Julieval, nos kb bármi. Én sosem tudtam elképzelni, hogy valaki/valakik inkább kockáztatnak és egyszerre 3 embert rabolnának el egy tömött plázából. Nem tudom elképzelni, hogy fenyegethettek meg egyszerre 3 embert is. Ha barátokkal van az ember, biztonságosabban érzi magát mivel ha egyiküket akár el is kapják, ott van még a másik 2.hogy üssön, védekezzen, kiabáljon...még ha több ember is állhat e mögött valamelyikük csak kiabált volna vagy felkeltené a figyelmet másoknak ha nagy veszélyben voltak. Így inkább azt tartom valószínűnek, hogy a kicsivel történt valami míg nem figyeltek és nem akartak kicseszni magukkal így leléptek. A levél lehet egy tréfa ami nem az ügyhöz tartozik, csak valaki élt az alkalommal és "vicceskedett"...vagy valóban ők írták és terveztek hazamenni 1 hét múlva de nem bírtak a bűntudatuk miatt és soha nem mentek vissza. Kérdés még, hogy hol és hogy éltek ennyi éven át teljesen egymaguk? Hogy nem ismerte fel őket senki (kivéve a rachel észleléseket), miből volt pénzük eltartásra? Neked milyen elméleted van a történettel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!