Ha lehetne 3 kívánságod mi lenne az? 1, világ béke 2, jóléti társadalmi berendezkedés 3, gyógyír minden betegségre És ha lehetne egy + még, akkor egy jó csaj!😅
Figyelt kérdés
dec. 1. 21:37
12/24 anonim válasza:
- Nyerjek 6 milliárd Forintot (nekem elég).
- Legyen egy szép és aranyos barátnőm.
- Hatalmasat bukjon a Fidesz.
13/24 anonim válasza:
Ezek részeredmények:) a szép és aranyos barátnő szerintem nem túl nagy kívánság, az most is van. Az, hogy szeressen, az egy másik dolog.
14/24 anonim válasza:
#1:
Jól van, farokhuszár, jól van...ügyes vagy. ☺️
15/24 anonim válasza:
1 legyünk halhatatlanok a macskáimmal
2 mindig legyen tele húszezresekkel a pénztárcám (termelődjenek újra)
3 telekinézis képessége
16/24 anonim válasza:
1. legyen 1000 kívánságom
2. legyen 2000 kívánságom
3. legyen 3000 kívánságom
🤣
17/24 anonim válasza:
Mindenkinek csak a PÉNZ számít?? Oké, pénzből élünk!
De ha választani kéne, én egy önzetlenül szerető Társat választanék, aki elkísér a sírig!
Tőlem rántott békacombot vagy patkányburgert is ehetünk! ;
18/24 anonim válasza:
2 lenne. 1 szünjön meg létezni életem megkeserítője, 2 sikerüljön elhelyezkednem a szakmámban
19/24 anonim válasza:
Hiaba lenne egy szereto tarsad ha kozbe csoves lennél
Én inkább a gazdagságot választom
20/24 anonim válasza:
Azért nem írtam a szociális kapcsolataimról semmit, mert úgy érzem, hogy jól állok velük, ellentétben a pénzzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!