Ha lehetne 3 kívánságod mi lenne az? 1, világ béke 2, jóléti társadalmi berendezkedés 3, gyógyír minden betegségre És ha lehetne egy + még, akkor egy jó csaj!😅
Figyelt kérdés
dec. 1. 21:37
1/24 anonim válasza:
1. 1 jó csaj
2. 1 még jobb csaj
3. na jó legyen mégegy csaj 😁
2/24 anonim válasza:
3/24 anonim válasza:
1. hogy apa újra rendesen tudjon járni
2. hogy szűnjenek meg a háborúk, hasonló konfliktusok
3. hogy végre megtaláljam azt a férfit, akit nekem szántak, és akivel leélem majd az életem
5/24 anonim válasza:
1 csillagharcos legyek
2 örökélet
3 ezeréves solymót
Körbeutaznám a világegyetemet
6/24 anonim válasza:
1. egészség
2. végtelen pénz/aktuális értékes anyagi javak
3. "hoppanálás" képessége
7/24 anonim válasza:
Hogy a világ békét egybe írjad! (világbéke:)
10/24 anonim válasza:
A világbéke csak a kormánykommunikációban létezik, de abban is csak azért, hogy míg erről beszélsz mindenedet ellopják. Úgyhogy azt nem kívánom.
Inkább azt, hogy mindenki értse meg saját érdekét, legyen nyitott és érdeklődő és ne kelljen szenvednie. Ez a3 kívánság szerintem előre vihetné a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!