Titeket ez dühítene?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos. Sétáltam az utcán, ahol van egy Jézus a kereszten. Jött egy fiatal srác és leköpte. Annyira meglepődtem, hogy majdnem pofára estem. Vajon ez a világ tényleg ennyire rossz irányba tart?dec. 1. 11:02
1/12 anonim válasza:
Érteni nem érteném elsőre, hogy mi értelme így viselkedni, dühíteni viszont nem dühítene, mert nem.
3/12 anonim válasza:
Igen. Ez már felér a garázdasággal. Én sem vagyok vallásos, mert az összes egyház csak arra jó, hogy a hatalom kiszolgálóivá nevelje a híveket és minden meséjük racionális indokokkal megdönthető, de mindenkinek jogában áll abban hinni, amiben akar. Egy másik embert leköpni csak azért, mert más a véleménye valamiről rettentően elítélendő cselekedet. Én az élni és élni hagyni elvet vallom, ez pedig nnem fér ebbe bele. Sajnos a világ tényleg megérett a pusztulásra, annyi rosszlelkű ember él már benne.
4/12 anonim válasza:
Engem igen, de magában a köpködés is dühít, szerintem alpári dolog.
Viszont abból, hogy egy gyerek ilyen neveletlenül viselkedett, nem kell azt a következtetést levonni, hogy szär a világ.
5/12 A kérdező kommentje:
Engem felháborított, ez mégiscsak a kultúránk része. Jézus egy tanító volt, nem hinném, hogy köpködni kellene akkor sem, ha semmi közöm a valláshoz.
dec. 1. 11:33
6/12 anonim válasza:
Nem érintene meg. Amúgy lehetnek nagyon rossz tapasztalatai is a srácnak, pl mélykeresztény apa, aki minden nap megverte őt is meg az anyját is, de vasárnap vigyorogni kellett a templomban, ez simán eredményezhet ilyen reakciót szerintem, akkor is, ha nem Jézus tehet a dologról.
Persze simán lehetett csak egy kis suttyó is a gyerek.
7/12 anonim válasza:
Az, hogy kit, mindegy.
Ez viszont garázdaság.
8/12 anonim válasza:
Bunkóságnak tartanám, de nem dühítene fel, annyira nem érdekel. Az jobban feldühített (pedig nem voltam érintett), amikor kamaszkoromban a környékünkön élő keresztények tüntettek a szintén ott élő krisnásokkal szemben, azt hajtogatva, hogy sátánisták, terroristák és rossz útra térítik a fiatalok.
10/12 anonim válasza:
Az ilyenek többnyire imponálni akarnak a tevékenységükkel a másik előtt, ami nem mindig jön be.
Amúgy meg szerintem "az" csak egy szobor, ami egy Nagy Mesekönyv része csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!