Mennyire bunkóság ez ételfutárral szemben?
Figyelt kérdés
Nincs apróm, de borravalóként odaadnék neki egy zsák üres visszaváltható sörösdobozt, legalább megszabadulnk tőle.dec. 1. 09:24
2/10 anonim válasza:
Megalázó és paraszt dolog lenne. A futár nem szolga, hogy megszabadítson a szemetedtől.
Ne tedd.
3/10 anonim válasza:
Nagyon nagy bunkóság. Ezen kívül, ha biciklivel megy nem is tudná hova rakni.
4/10 anonim válasza:
Én tuti fejbe baxnálak vele. Inkább ne adj semmit.
Ha kaja futár, akkor beleköpnék a továbbiakban a kajádba
5/10 Fragments of Fantasy válasza:
Úgy látom valakinek sok volt a TikTok és a gyökérfalvi gyerek.. Szerintem ettől szánalmasabb dolog kevés van, mikor odaadsz valakinek ilyen flakonokat apró gyanánt.
7/10 anonim válasza:
Eléggé, a borravaló amúgy nem kötelező, én nem szoktam adni. Az aprómat bent tárolom a munkahelyen az asztalon, abból szoktam kiugrani a kisboltba dobozos kávéért.
9/10 anonim válasza:
Jó ötlet mostanában úgyis csak a kiflifutár jön hozzánk meg úgy is megmarad a sok papírzacskó. Eszedbenejussontesekélydegenerált.
10/10 anonim válasza:
Ez sajnos a valóság itt a városban, ahol lakom.
Van egy pizzéria (csinálnak ott amúgy csomó fajta kaját, de pizzériának indult), ahol pár hónapja maga a cég hirdette hogy aki akar az adjon 50ftoa dobozokat a futárnak borravalónak. Hirtelen nem találom a bejegyzést, lehet ők is rájöttek mekkora bunkóság, meg sok lehet vele a vesződés ha a maradék az aljukból beleburul a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!