Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány ember tudja, hogy mennyi...

Hány ember tudja, hogy mennyi a fizetésetek?

Figyelt kérdés
Nekem a szűk családomon kívül senki sem tudja pontosan, nyilván a HR-eseket meg főnököt leszámítva. Nem azért, mert szégyellem vagy ilyesmi, de nem szoktam erről nyíltan beszélni. Ha kérdezik mondom nagyjából piaci átlag vagy milyen sáv. Egyszer egy vidéki rokonomnak elmondtam, aki minimálbér körül keres és ő aztán mondta tovább mindenkinek, máshol is egyből ezzel fogadtak, hogy "na hallottuk mennyit keresel". Biztos ottani viszonylatban ez soknak számít, de azóta nem mondok nekik konkrét számokat, csak annyit elég, jól megvagyok belőle és kész.

tegnapelőtt 11:08
 1/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nem is kell, mert úgyis csak irigység lesz belőle. Egyébként nekem is csak a szűk családom tudja. Viszont én azt amúgy támogatnám, hogy nyilvános legyen a bérezés legalább cégeken belül, de ez nyilván kialakítana egy úgynevezett bérfeszültséget a dolgozók között..
tegnapelőtt 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Főnököm, feleségem. Ennyi
tegnapelőtt 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Felettes, pénzügy, könyvelőmön, jogászomon kívül senki.
tegnapelőtt 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Családom előtt sosem titkoltam, a Főnök, HR-es meg úgyis tudja!

A kollégáknál tabu minden, kivéve akivel jó a viszony!

tegnapelőtt 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem tudja bárki aki kérdezi. Családon és a páromon kívül tudja még néhány barátom, sőt alsóbb évfolyamból is. Az ajánlatot 3 ember látta mikor kaptam.

Én úgy vagyok vele, hogy ezzel segítek másoknak (barátnak is azért küldtem mert egyszerre kerestünk állást és ezzel bíztattam, hogy ne fogja vissza magát bérigénnyel kapcsolatban). Nekem is segítség lenne fordított esetben. Örülök ha tudom, hogy akik velem kb egy szinten vannak, vagy ott, ahol lenni szeretnék, milyen fizetést kapnak. Még senki nem kért pénzt tőlem, szóval minden oké.

Ez az első teljes állásom.

tegnapelőtt 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül 27000-ren. Ekkora a cég, és ebben az országban* nyilvánosak a fizetések. A háeres az első telefonbeszélgetésünkkor elmondta, de a neten is fent van.

Az előre haladás útja mindenki számára nyitva áll. Tudhatnám, mennyit keresnek a főnökeim, az ő főnökeik stb. Ismerhetném az iparági szokványokat.

*Mint látszik, egy igen fejlett munkakultúrájú országban élek.

tegnapelőtt 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Bárki rákeres a pozimra az megtudhatja.
tegnapelőtt 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Én tudom és a munkahelyemen ezzel az összegbe kapcsolatba kerülő emberek.

Senkire (!) nem tartozik! Tiszta a lelkiismeretem, mert tisztességes munkával keresem - és innentől kezdve nem érdekel, hogy mit gondol rólam ezzel összefüggésben!

tegnapelőtt 15:58
 9/10 Metionin ***** válasza:
Én, a párom meg a munkahelyen aki látja (HR és társai).
tegnapelőtt 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Férjem tudja, más nem. Munkatársam nincs, szabadúszó vagyok.
tegnap 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!