Hány ember tudja, hogy mennyi a fizetésetek?
Családom előtt sosem titkoltam, a Főnök, HR-es meg úgyis tudja!
A kollégáknál tabu minden, kivéve akivel jó a viszony!
Nekem tudja bárki aki kérdezi. Családon és a páromon kívül tudja még néhány barátom, sőt alsóbb évfolyamból is. Az ajánlatot 3 ember látta mikor kaptam.
Én úgy vagyok vele, hogy ezzel segítek másoknak (barátnak is azért küldtem mert egyszerre kerestünk állást és ezzel bíztattam, hogy ne fogja vissza magát bérigénnyel kapcsolatban). Nekem is segítség lenne fordított esetben. Örülök ha tudom, hogy akik velem kb egy szinten vannak, vagy ott, ahol lenni szeretnék, milyen fizetést kapnak. Még senki nem kért pénzt tőlem, szóval minden oké.
Ez az első teljes állásom.
Körülbelül 27000-ren. Ekkora a cég, és ebben az országban* nyilvánosak a fizetések. A háeres az első telefonbeszélgetésünkkor elmondta, de a neten is fent van.
Az előre haladás útja mindenki számára nyitva áll. Tudhatnám, mennyit keresnek a főnökeim, az ő főnökeik stb. Ismerhetném az iparági szokványokat.
*Mint látszik, egy igen fejlett munkakultúrájú országban élek.
Én tudom és a munkahelyemen ezzel az összegbe kapcsolatba kerülő emberek.
Senkire (!) nem tartozik! Tiszta a lelkiismeretem, mert tisztességes munkával keresem - és innentől kezdve nem érdekel, hogy mit gondol rólam ezzel összefüggésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!