Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Használ valaki kaki kést?

Használ valaki kaki kést?

Figyelt kérdés

Egy olyan kés, amit a wc közelében felakasztanak és ha szükséges, akkor a széklet feldarabolására használják.

Ha nagy adagokat produkálsz, akkor alig akar lemenni a termék, akár még dugulást is okozhat.

Sok családban ez megszokott használati tárgy.

Egy átlagos vajazókés is megteszi. Nem kell emiatt pénzt kiadni, de amúgy venni is lehet speciálisan erre a célra fejlesztett szeletelőt: [link]

nov. 30. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Logikus, de ezek tényleg egy egyszerű spatulára gondolnak?? :)))

Amúgy a kefével is el lehet dolgozni az anyagot, apróra vágod, pépesíted, simán lemegy, utána meg úgyis mindent le kell mosni!

Én tiszta vízben szoktam fel-le rángatni a kefét, megforgatni ha nagyon olyan, újra lehúzom és annyi!

nov. 30. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Ami még nagyon eldugítja az a wc papír. Ha túl nagy az alkotás, akkor elzárja a víz útját, rácsavarodik a wc kefére, kész kínszenvedés. Meg kell tanulni kevéssel is ügyesen kitörölni. :)
nov. 30. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
11, jobbra-balra azt kihagytam.
nov. 30. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel szoktam megfordítani a palacsintát, rántottát! 😂
nov. 30. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Fhú én néha akkorát rakok a víz meg sem mozdítja. Lehúzom háromszor, de egy centit nem mozdul. De nem vagdosom, lavorba töltök vizet és azt öntöm rá. Néha ismételni kell, de így már lemegy.
nov. 30. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Úristen anyámnak ilyesmi műanyagkés van a konyhai eszközök között, csak fekete színben! 😱 😱 😱
nov. 30. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjuk szinte ingyen betendeltél egy raklappal a Temuról most meg próbalsz piacot csinálni neki.
nov. 30. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Spatulának hívják! :)

Amúgy darabold szét a kakit, keverd el a vízben, attól fog lemenni.

Akár még erre kijelölt fakanalat is használhatsz! :)

nov. 30. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet: kiszeded egy zárható befőttes üvegbe, felöntöd vízzel, fél óra rázás után kiöntöd, biztosan le fog menni a lefolyón.
dec. 1. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es, perszeeee :_)))
dec. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!