Miért kezdett el szinte mindenki OnlyFanset üzemeltetni?
Tisztelet a kivételnek persze!
Sajnos azt veszem észre, hogy már boldog-boldogtalan is üzemeltet ilyen fiókot. Rengeteg tök jól kinéző srác van (meg valószínűleg lány is, de meleg mivoltomból adódóan én csak a fiúkkal futok össze), akiknek rálépve az insta profiljára már ott is van a bioban az OF link.
Önbizalomhiány vagy testképzavar okozná ezt a jelenséget? De hisz tök jól néznek ki.
Nem arról van szó, én sem nézek ki rosszul, de nekem sosem jutna eszembe magamat így kitenni, sőt, szinte semmilyen kép sincsen kint rólam. Úgy érzem eldobnám a méltóságomat ha kipakolnám a meztelen testemet a netre.
Félreértés ne essék, nem ítélkezni szeretnék, hanem csak megérteni, hogy alapvetően tök jól kinéző emberek miért teszik ezt magukkal?
Ennyire értéktelenné váltunk volna?
A kereslet és kínálat találkozása, mivel ilyen tartalmakra, sajnos, mindig lesz igény. Ez meg egy gyors módja annak, hogy az illető sok/több pénzt szerezzen, relatívan kevés munkával és ráfordított energiával.
Szerencsére az én ismerőseim közt sincsenek ilyen profilt hirdető emberek. Bár, nem rosszból, én eléggé megválogatom, kiket követek be, kik az ismerőseim, offline és online is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!