A hajléktalan szállókat miért a város kellős közepén kell üzemeltetni?
A szállók környező utcái hajléktalan óbégatástól zengenek, össze hánynak, vizelnek, kakálnak mindent.
Nekünk ezt miért kell elviselni? Miért nem teszik ki ezeket a szállókat pl kőbányára egy elhagyatott gyárépület környékére. Ott azt csinálnak amit akarnak.
Nem bosszantanák a dolgozó kultúrált népet.
Vagy mindenkinek jó ez igy?
"A szállók környező utcái hajléktalan óbégatástól zengenek, össze hánynak, vizelnek, kakálnak mindent."
Ugyanez van egy diszkó vagy egy forgalmasabb kocsma mellett, abból pedig dunát lehetne rekeszteni.
"Ugyanez van egy diszkó vagy egy forgalmasabb kocsma mellett"
Na ja, csak az épp hoz egy kis pénzt is a konyhára.
A hajléktalanszálló viszont lehetne máshol is.
Így sem nagyon akaródzik nekik bemenni, pedig ott van a szájukban. Ha valahol kint lenne, kongana az ürességtől.
Mondom ezt neked úgy, hogy a bulinegyed közepén lakom.
"...óbégatástól zengenek, össze hánynak, vizelnek, kakálnak mindent." ezt én is mondhatnám, azzal a kiegészítéssel, hogy még a kocsik tetején is rohangásznak, üvegezett kapukat, kirakatokat betörnek, kocsik motorházán hágják egymást, nemtől függetlenül.
Pedig ezek nem csóró hajléktalanok, hanem külföldi részeg és benarkózott fiatalok, valamint a hazai aranyifjúság "krémje".
Intézkedés ellenük hatóságilag nulla, mert hozzák a lóvét.
A hajléktalannal meg megy az erősködés, ha elkapják.
A 7.kerület valóban nagyon elveszett. A tetvek paradicsoma lett. Részvétem!
Olyasmit hallotttam, hogy egy nagyobb szórakozóhelyet akarnak nyitni. Ezzel akarnák kiüríteni a 7.kerületet. (Valójában ez is valami pénzmosó mutatvány lenne)
Nonszensz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!