Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok nem gondolkodnak el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nem gondolkodnak el ezen?

Figyelt kérdés
Azon hogy mikor a lányok kifutón sétálnak ilyen még olyan szép ruhába, hogy minden néző azt gondolja hogy " huuu de meg bas***m" ?

nov. 24. 14:05
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem tudunk mit csinálni a primitív ösztönlényekkel, számukra mindegy mit csinálunk, csak baszhato valamik leszünk
nov. 24. 14:09
 2/7 anonim válasza:
94%
Pff, szerinted ehhez kifutón kell sétálni? Utcára elég, ha kimész. Vannak, akik ovisokat is megbsznának. Teljesen betegek a pöcsösök.
nov. 24. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"minden néző" mármint a férfiak?

Pontosíthatsz ám nyugodtan...

Miért kéne hogy számítson mások gondolata. Aköré nem lehet egy életet építeni, hogy a degeneráltak akik rádnéznek mit gondolnak rólad.

Amúgy meg szerintem egy nőnek sem újdonság, hogy a férfiak ilyenek, az meg egy embernek sem újdonság, hogy másoknak van véleményük a személyünkről. Ez mindennapos.. Szerintem te is érezted már hogy valaki valami olyat gondol rólad amit jobb ha sose mond ki, de jobb esetben ennek nincs hatása a tetteidre.

nov. 24. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ehhez kifutón sétáló modellnek lenni, a nők jelentős része mindennap szembesül vele, hogy rengeteg férfi van, aki legszívesebben megfektetné. Nincs ebben semmi újdonság, már sajnos elég fiatalon szembesülünk ezzel.
nov. 24. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És a férfiak nem gondolkodnak el azon, hogy nem normális, ha folyton csak ezt látják mindenkiben?
nov. 24. 14:32
 6/7 anonim válasza:
100%

10 éves kislány voltam pink Mikiegeres dzsekiben mentem haza, amikor két apukám korabeli fazon azt mondta nekem, hogy "kinyalnának", és fogalmam sem volt, mire gondolnak. Addig csak azt a kifejezést hallottam, hogy "nyald ki a seggem", de ahogy mondták, volt bennem egy rossz érzés, hogy nem arra gondolnak.

Rengeteg nőnek hasonló élményei vannak kislány korából. Mi így találkozunk a szexualitással először. A fiúkat nem zaklatják felnőtt nők, őket nen dobja senki az oroszlánok elé. Ők a saját tempójukban ismerhetik meg a szexualitásukat.

A lányok folyamat ezen gondolkoznak, mert ezt tanították nekünk, mert mindenki tudja, hogy ez a világ.

nov. 24. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége.
nov. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!