Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Online vásárlásnál kiléptem,...

Online vásárlásnál kiléptem, mégis kaptam emailt, hogy leaadtam a rendelést? 🙈

Figyelt kérdés

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt, rendeléee feldolgozás alatt..

Az emilben ott van, hogy itt található az online fizetéshez szükséges link.

Természetesen nem akarok vásárolni, ezért léptem ki fizetés nélkül.

Valaki járt már így és mi lett belőle?

(Yves Rocher)

ma 11:35
 1/4 A kérdező kommentje:
A fizeténél léptem ki. Gondoltam ettől majd törlődik az egész.
ma 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nyomtad meg a Megrendelés gombot, akkor csak a webáruház kosárelhagyás automatikája van kissé etikátlanul beállítva. Nyilván ne fizesd ki, hagyd a fenébe. Sok helyen csinálják úgy, hogy ha kitöltöd a rendelési adatokat, de végül mégsem adod le a megrendelést (én pl. akkor szoktam ilyet amikor csak a folyamat végén derül ki, hogy nincs olyan szállítási opció ami nekem megfelel) akkor küldik az e-mailt az elhagyott kosárról meg befejezetlen vásárlásról. Ezzel csak az a baj, hogy mivel nem adtam le a rendelést, így nem járultam hozzá ahhoz sem, hogy tárolják és kezeljék az e-mail címemet, ahhoz meg végképp nem, hogy e-mailt is küldhessenek nekem.
ma 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Rendelés folytatása..Ilyenek jöttek ki. Fizetés után írja a véglegesítést. Én ilyet még sose tapasztaltam.

Egyébként is ha nem online fizetem akkor a végösszeg nőtt volna mert utánvétnél plusz vmennyit felszámol.

Szerintem bezavarodott az online felülete rendesen. Majd betelefonálok de ha valaki tapasztalt már ilyet annak a válaszát szívesen fogadom köszönöm.

ma 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínű akkor elment a megrendelés, csak sikertelen fizetésnek könyvelte el. Fognak úgyis keresni a webáruházból szerintem, hogy mi legyen.
ma 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!